Απογοήτευση πολιτών της επ. Αμμοχώστου με φόντο τις αρχιεπισκοπικές. Δεν κατάφερε να μπει στο τριπρόσωπο ο Μητροπολίτης Βασίλειος

Την απογοήτευση τους εξέφρασαν αρκετοί πολίτες της επ. Αμμοχώστου, με φόντο τις αρχιεπισκοπικές εκλογές, καθώς ο Μητροπολίτης Κωσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος, δεν κατάφερε να μπει στο τριπρόσωπο των εκλογών.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν την απογοήτευση τους προς τους πολίτες της επ. Αμμοχώστου, που δεν έσπευσαν στις κάλπες να ψηφίσουν, κάνοντας λόγο μάλιστα πως η Αμμόχωστος έδειξε για άλλη μια φορά πως “δεν έχει φωνή” αφού μόνο το 13% ψήφισε.

Δείτε μερικές αντιδράσεις απο πολιτες της επ. Αμμοχώστου:

Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι οι Αμμοχωστιανοί της Λεμεσού είναι περισσότερο Λεμεσιανοί από τους Λεμεσιανούς. Για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε ότι οι συμμαχίες και έγνοιες τους, είναι για τον τόπο διαμονής και όχι καταγωγής τους. Η Δεύτερη μεγαλύτερη Επαρχία της Κύπρου (Αμμόχωστος) ήρθε 4η με 13% στις Αρχιεπισκοπικές Εκλογές. Ψήφισαν τον Μητροπολίτη μας….οι κάτοικοι της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου μόνο.

Μη σκιάζεσαι Δέσποτά μου. Γιατί εμείς στην Επαρχία μας δεν χάσαμε. Κερδίσαμε. Κερδίσαμε γιατί θα εξακολουθήσουμε να έχουμε έναν άξιο Μητροπολίτη ως πνευματικό μας ηγέτη. Κερδίσαμε γιατί διαπιστώσαμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε μόνοι μας. Και οτι όσοι κρατούν τις ταμπέλες της Αμμοχώστου, είναι μόνο για μόστρα. Άκουσε όμως Δέσποτά μου την εισηγήσή μου. Αυτό το Κωνσταντίας/Αμμοχώστου άλλαξε το… Κάνε το Μητρόπολη Κοτσινοχορκατών/Ποϊνάριων Δέσποτά μου. Θα είναι πιο εύστοχο.

Συγχαρητήρια για τον έντιμο αγώνα σου. Ευχαριστούμε για τα όσα έκαμες και κάμνεις για αυτή την ακρωτηριασμένη και εγκατελειμμένη απο όλους Επαρχία.

Υστ: Οι σημερινές εκλογές είναι ακόμα ένα μήνυμα σε όσους πεμπτοφαλαγγίτες/γιουσουφάκια θεωρούν οτι κάποιοι εκτός, τους γνοιάζονται. Την διάσπαση μας θέλουν, όχι το καλό μας.

Eνώ ένας άλλος πολίτης αναφέρει:

Μια ολόκληρη επαρχία Αμμοχώστου και δεν στείλαμε τριπρόσωπο τον Μητροπολίτη μας..αλλά τελικά εσείς οι Αμμοχωστιανοί ή της επαρχίας Αμμοχώστου γενικά που μένετε?? είπαμε?? όπως μου είπε και μια κυρία το πρωί στην εκκλησία: μόνο που είπαν ότι ο υποψήφιος μας είναι Παραλίμνι ήταν επόμενο πως δεν θα τον ψηφίσετε..κρίμα γιατί δεν ήταν Προεδρικές…είναι η επαρχία που μένετε είναι η Αμμόχωστος..ζειτε εδω..ντροπή σε όλους λοιπόν. ελπίζω να έχετε την συνείδηση σας καθαρή. Εξάλλου συνηθίσαμε. Ο πολεμος που δεχεται η επαρχια μας κραταει χρονια. Αλλα αμα εχει ατομα που μενουν στην επαρχια μας και ψηφισαν αλλους υποψηφιους ή δεν πήγαν καν να ψηφίσουν υπολογιστε.🤷‍♀️🙏 Καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *