“Βόμβα” Ιταλού δημοσιογράφου για το σκάνδαλο QatarGate στο ecosmoscy.

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy μίλησε Ιταλός ανταποκριτής στις Βρυξέλλες, σε σχέση με το σκάνδαλο QatarGate, που έκανε το Ευρωκοινοβούλιο να σείεται συθέμελα.

Μιλώντας στο ecosmoscy, με αφομή την σύλληψη της Εύας Καϊλή, ο Ιταλός δημοσιογράφος Leonardo Panneta είπε πως: “To QararGate είναι ένα “σοκ” για την λεγόμενη ” φούσκα των Βρυξελλών”, τον κόσμο των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ναι μεν βρίσκεται στο Βέλγιο, αλλά είναι σαν ένας ξεχωριστός κόσμος απο την υπόλοιπη χώρα”

Συνεχίζοντας, ο κ. Panneta, ανέφερε πως: “Επικρατεί η αίσθηση σαν να νιώθει κανείς ότι το “πάρτι τελείωσε” .

O Ιταλός δημοσιογράφος, έριξε βόμβες λέγοντας πως: “Φυσικά δεν εννοώ ότι όλοι είναι κλέφτες, αλλά συνέβησαν πολλά πράγματα γιατί μέχρι στιγμής δεν υπήρχε έλεγχος σε πολλά πράγματα, είδικά σε σχέση με το λόμπι τις ΜΚΟ και τις τρίτες χώρες. “

Συνεχίζοντας ο κ. Panetta είπε πως: “Για παράδειγμα μόνο λίγοι Ευρωπαίοι βουλευτές, δηλώνουν ότι έχουν τέτοιου είδους συναντήσεις , όποτε πιστεύω πως πολλά πράγματα πρόκειται να αλλάξουν. Μεχρι στιγμής όλοι οι εμπλεκόμενοι συνδέονται με το Panzeri και το “δίχτυο” του: Η Καϊλή, είναι η σύζυγος του Τζιόρτζι ο οποίος ήταν βοηθός του Panzeri, o Τζιόρτζι τώρα είναι βοηθός του Cozzolino, o Morreti συνεργάζεται με έναν πρώην βοηθό του Panzeri. Νομίζω ότι προς το παρόν θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτούς τους πολιτικούς, και σε λίγες μέρες θα ζητήσουν την άρση της βουλευτικής τους ασυλίας για τους Κοζολίνο, Αρένα και Ταραμπέλλα.”

Τέλος ο κ. Panetta είπε πως: ” Nομίζω ότι αυτή είναι και η εξήγηση του γεγονός ότι οι δικαστές αποφάσισαν να κρατήσουν στην φυλακή την Καϊλή, τον Τζιόρτζι και τον Παντζέρι. Πρίν τους αφήσουν ελεύθερους ή υπο όρους θα πρέπει να πουν ποιος άλλος εμπλέκεται. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *