ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Διαμαρτύρονται για τα οδικά έργα. “Εν φορεί ούτε ασθενοφόρο να περάσει”

“Φωνές” πολιτών, στην επ. Αμμοχώστου, και πιο συγκεκριμένα στο Παραλίμνι, με φόντο τα νεά οδικά έργα που πραγματοποιήθηκαν στο κυκλικό κόμβο απο τα Mcdonarld’s στο Παραλίμνι μέχρι και πιο κάτω.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ecosmoscy, αν και τα οδικά έργα που δημιουργήθηκαν ήταν μια σημαντική πρωτοβουλία, με την δημιοργία διπλής κατεύθυνσης δρόμων, ωστόσο πρακτικά προκύπτουν κάποιες σοβαρές δυσκολίες.

Μιλώντας στο ecosmoscy πολίτες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ανέφεραν πως: “Πριν απο μια εβδομάδα κατευθυνόμουν απο το Παραλίμνι προς Αγία Νάπα, όταν ξαφνικά πίσω μου άκουγα σειρήνες. Κοίτωντας απο το καθρεπτάκι του ατυοκινητου μου παρατήρησα ότι πίσώ απο δυό οχήματα που βρίσκονταν πίσω απο εμένα υπήρχε ασθενοφόρο, ωστόσο δεν υπήρχε χώρος για να κάνουν στην άκρη τα αυτοκίνητα για να περάσει το ασθενοφόρο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα; Ειδικά εαν το ασθενοφόρο μετέφερνε εκείνη την ώρα επείγον περιστατικό:”

Στην δεύτερη περίπτωση πολίτης ανέφερε πως και πάλι στο ίδιο δρόμο κατευθυνόμενος προς Λάρνακα, πίσω του υπήρχαν δύο πυροσβεστικά οχήματα που και πάλι δεν μπορούσαν να περάσουν λόγω του ότι δεν υπήρχε χώρος να “ανοίξουν τα οχήματα για να περάσουν τα πυροσβεστικά μέσα”.

Καταλήγοντας οι πολίτες ανέφεραν πως ναι μεν τα οδικά έργα που δημιουργήθηκαν είναι μια ωραία πρωτοβουλία, ωστόσο πρακτικά δεν ειναι λειτουργικά.

Καλή πρωτοβουλία τα οδικά έργα, μη λειρουργική διαμυνείουν οι πολίτες. Τι αναφέρουν στο ecosmoscynews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *