Σοφία Μανδήλαρα στο ecosmoscy για την περίοδο που εργάστηκε με την Εύα Καϊλή

Επιμέλεια : Mιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy μίλησε η μάχιμη δημοσιογράφος, Σοφία Μανδηλαρά για την περίοδο που συνεργάστηκε με την Εύα Καϊλή την ίδια ώρα που το Ευρωκοινοβούλιο σείεται συθέμελα απο το σκάνδαλο και τις αποκαλύψεις του QatarGate.

Μιλώντας στο ecosmoscy, χωρίς να μασά τα λόγια της η Σοφία θυμάται την περίοδο όταν εργαζόταν σε ένα κέντρο για θέματα ισότητας στην Ελλάδα. “Το 2013 συνεργάστηκα με την κ.Καϊλή, σε ένα κέντρο για θέματα ισότητας στην Ελλάδα, όπου πρόδρευε η κυρια Καϊλή. ”

Η Σοφία τότε, δούλευει εκεί κατόπιν διαγωνισμού.

Όπως περιγράφει η Σοφία: “H κ. Καϊλή αποφάσισε να διορίσει την αδελφή της , παρόλο που αυτό ήταν παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας”.

Αργότερα η Καϊλη και η αδελφή της όπως αναφέρει στο ecosmoscy η Σοφία, διόρισαν στην θέση της μια φίλη τους η οποία εργαζόταν σε μια ΜΚΟ.

“Οι αδελφές Καϊλή, αποφάσισαν ναν διορίσουν στην θέση μου, την συγκεκριμένη φίλη τους και έτσι όταν ήρθε η σειρά για του διαγωνισμού για ανανέωση του έργου, αποφάσισαν να βάλουν στην θέση μου την φίλη τους, καθώς θέωρησαν ότι είχαμε τα ίδια προσόντα παρόλο που είχαν πτυχίο, μεταπτυχιακό, ECDL και μιλούσα τρεις γλώσσες”.

Μάλιστα όπως αναφέρει η μάχιμη δημοσιογράφος “Με εκβιασαν να μην κάνω ένσταση μέσω του διευθυντή οικονομικών εαν ήθελα να λάβω την υπολοιπή χρωστούμενη αμοιβή μου απο το πρόγραμμα ΕΣΠΑ”.

Σημειώνεται ότι χθές ο Ιταλός ανταποκριτής στις Βρυξέλλες Leonardo Panetta έριξε βόμβες μιλώντας στο ecosmoscy, ότι “δεν γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος σε ΜΚΟ, τρίτες χώρες και λόμπι καθώς πολλοί λίγοι είναι οι Ευρωβουλευτές οι οποίοι έχουν τέτοιου είδους συναντήσεις”

Την ίδια ώρα τις προάλλες δημοσίευμα Ελλαδικής εφημερίδας έφερε πρωτοσέλιδο με τιτλο” Η ΜΚΟ ΚΕΑΝ συνδέει τον Άδωνι με τις αδελφές Καϊλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *