Συγκλονίζει η μητέρα του Θάναση. “Του έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει για τις παράνομες ενέργειες που άθελα του είδε”

Μια συγκλονισιτκή ανάρτηση έκανε η μητέρα του Θάναση Νικολάου, του εθνοφρουρού που “βάφτισαν” το θάνατο του ως αυτοκτονία, με την μητέρα του να δίνει αγώνα για 17 ολόκληρα χρόνια για να αποδείξει ότι ο θάνατος του γιου της οφείλοταν σε εγκληματική ενέργεια.

Η κ. Ανδρίανα Νικολάου, μέρες γιορτινές συγκλονίζει με την ανάρτηση της στα ΜΚΔ:

«Περάσαμε και φέτος μαύρα Χριστούγεννα χωρίς τον †Θανάση μας και χωρίς την δικαίωση του! Η δικαίωση του θα ήταν το λιγότερο και το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει αυτό το Κράτος σε ένα στρατιώτη που ξάγρυπνος το υπηρετούσε και το σκότωσαν άναδρα οι ίδιοι τους την ώρα της υπηρεσίας του!

*Τού έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει για τις παράνομες ενέργειες τους και τις διακινήσεις που άθελα του είδε! Έπεσαν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες! το 2005, για να συγκαλυφθεί το άγριο έγκλημα από όλους, για να μην αποδοθούν ευθύνες και έτσι να έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν τις παρανομίες τους και να γίνονται εκατομυριούχοι!

*Τα γνωρίζουμε όλα, και τώρα εξηγείται γιατί όλη αυτή η σατανική συγκάλυψη από όλες τις υπηρεσίες και τους αρμοδίους! Από τον περιβόητο ιατροδικαστή που ακόμα τον έχουν ελεύθερο και ατιμώρητο, καθώς και κάποια διεφθαρμένα άτομα από την Αστυνομία, αλλά και από κάποιους λειτουργούς της Νομικής Υπηρεσίας που τους είχαμε σαν βράχους απέναντι μας όλα αυτά τα χρόνια!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *