ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: “Εβούραν με που πίσω, τζιαι έλαλεν μου i will show you επειδή εν τον ακολούθησα”.

Ολόενα και αυξάνονται τα περιστατικά εκφοβισμού που βλέπουν το φως της δημόσιότητας με θύματα συμπολίτες μας απο αλλοδαπούς.

Σημείωνεται πως το τελευταίο διάστημα, παρατηρείται αυξημένη ροή αλλοδαπών ατόμων στην επ. Αμμοχώστου, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν απαραίτητα προβληματα.

Ωστόσο όπως καταγγέλνει γυναικα στο ecosmoscy, πριν απο περίπου μιάμιση εβδομάδα, και ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο στην Αγία Νάπα με κατεύθυνση προς το σπίτι της, άνδρας Αφρικανικής καταγωγής, ενώ ψαχούλευε στον κάδο απορριμάτων, όταν την αντιλήφθηκε την προσέγγισε.

Όπως αναφέρει η γυναίκα: “Eγώ εσχόλασα που την δουλεία, τζιαι επήεννα σπίτι με τα πόθκια, αφού η δουλεία μου εν πολλά κοντα που το σπίτι μου. Όπως επερπατούσα, είδα εναν άνδρα αφρικανό που κάτι έψαχνε στα σκουπίθκια, Εν νομίζω να ήταν φαγητό που έψαχνε. Όπως επροχωρούσα είδεν με τζιαι επροσέγγισε με σε κοντινή απόσταση , τζιαι έλαλεν μου στα αγγλικα να come with me. Έθελε να τον ακολουθήσω, τζιαι απάντησα του στα αγγλικά να με αφήσει ήσυχη, τζιαι πως εσχόλασα τζιαι θέλω να πάω σπίτι μου. Εφοήθηκα γιατί εκόντευκε μου ούλλο τζιαι πιο κόντα. Τζιεινη την ώρα που τον φόβο μου άρκεψα να βουρώ τζιαι είπα του να με αφήσει ήσυχη γιατί εν να το πω στον άντρα μου. Παρόλο που εν είμαι παντρεμένη είπα του έτσι, για να φοηθεί. Μετά πως εσταμάτησε τζιαι εκουνούσε μου με το δάχτυλο του τζιαι ελάλεν μου στα αγγλικά i will show you”.

Όπως αναφέρει η γυναίκα, τελικά έφθασε σώα στο σπίτι της, ωστόσο εκφράζει γενικότερα φόβους για την ζωή των κατοίκων: “Eν είμαι ρατσίτρια αλλα βλέπω ότι αυξάνονται οι αλλοδαποί, τζιαι για να είμαστε ειλικρινείς, μετά που τούτο που έζησα τζιαι που τούτα που ακούω γενικότερα, σε λίο εν να φοούμαστε να κυκλοφορήσουμε μες τον ίδιο μας τον τόπο. Πρέπει κάτι να γίνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *