Μυλωνοπούλου στο ecosmoscy: “Θεωρώ ότι έχει ειδική βαρύτητα η ομολογία του πατέρα της Κάρολαιν λίγο πριν το εφετείο”.

Στο ecosmoscy, μίλησε η σύμβουλος ψυχικής υγείας της αδικοχαμένης Κάρολαιν, Ελένη Μυλωνοπούλου, σχετικά με την δήλωση του πατέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.  Ντέιβιντ Κράουτς που έκανε αναφορά για την εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με τα ναρκωτικά.

Η κ. Μυλωνοπούλου τόνισε πως “προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι δηλώσεις του κ. Κράουτς έρχονται λίγο πριν η υπόθεση φθάσει στο εφετείο”.

Παράλληλα η σύμβουλος ψυχικής υγείας είπε πως “Θεωρώ ότι η αντίδραση του πατέρα είναι δικαιολογημένη, φύσει και θέσει, ενός πατέρα που ψάχνει να βρει την αλήθεια για τον άδικο θάνατο του παιδιού του. Ωστόσο όμολογώ πως με ξάφνιασε η ομολογία αυτή του πατέρα σχετικά με το γράμμα και ειδικά την συγκεκριμένη στιγμή, λίγο πριν το Εφετείο, θεωρώ ότι έχει ειδική βαρύτητα».

Η κ. Μυλωνοπούλου, μάλιστα μιλώντας για τις συνεδρίες που είχε με την αδικοχαμένη κοπέλα ανέφερε πως: “Μου εξέφρασε ότι την διακατέχει ένας άοριστος φόβος, ωστόσο το μυάλο μου εκείνη τη στιγμή πήγε μήπως υπάρχει κάποια σωματική κακοποίηση, κάποια χειροδικία από πλευράς του συζύγου. Διότι όταν είχαμε αναλύσει στις προηγούμενες συνεδρίες μία χειριστική συμπεριφορά του συζύγου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *