Πληροφορίες του ecosmoscy για το σκάνδαλο QatarGate. “Έρευνες και για Ιταλούς, Βέλγους και Έλληνες Ευρωβουλευτές”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Έρευνες και για Ιταλούς, Βέλγους και Έλληνες Ευρωβουλευτές, ψάχνουν οι βέλγικες αρχές μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο QatarGate, με την Εύα Καϊλή να βρίσκεται να παραμένει στις φυλακές.

Πληροφορίες που φθάνουν απο τις Βρυξέλλες, στο ecosmoscy, οι αρχές ψάχνουν στοιχεία, και διεξάγουν έρευνες για Ιταλους , Βέλγους αλλά και Ελληνες Ευρωβουλεύτες.

Σημειώνεται ότι το Ευρωπαικό κοινοβούλιο συνεχίζει να σείεται συθέμελεα, μετά και τις αποκαλύψεις για την Ελληνίδα Ευρωβουλεύτρια, Εύα Καϊλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Fatto Quotidiano η Εύα Καϊλή έδωσε» πολλά ονόματα κατά τη διάρκεια της ανάκρισης της, ξεκινώντας από εκείνους που κλήθηκαν από τις Αρχές αμέσως μετά την επιχείρηση στο σπίτι της, δηλαδή τους Παντσέρι, Ταραμπέλα και Αρένα.

Στη συνέχεια όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα επικαλέστηκε άλλους τρεις Ιταλούς ευρωβουλευτές του Δημοκρατικού Κόμματος, τους Κοτσολίνο, Μορέτι και Μπενιφέι ενώ φέρεται να κατονόμασε πέντε επιπλέον βοηθούς ευρωβουλευτών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *