“Αλλοδαποί προσεγγίζουν ανυποψίαστα θύματα με σκοπό να τους παρενοχλήσουν σεξουαλικά”. Σφοδρές καταγγελίες στο ecosmoscy

Αυξάνονται και πληθύνονται τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τα περιστατικά κακοποίησης κύπριων, απο αλλοδαπούς πολίτες.

Όπως καταγγέλουν στο ecosmoscy, μάρτυρες, σε μία περίπτωση στην επ. Λάρνακας, δύο αλλοδαποί προσέγγισαν γυναίκα ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της πόλης, ζήτωντας της να συνευρεθεί μαζί τους. Αποτέλεσμα αυτού, να επέμβει ο αυτόπτης μάρτυρας, φοβερίζοντας τους και έτσι οι δύο απομακρύνθηκαν.

Προσεγγίζουν και ανήλικα παιδιά

Σε άλλη περίπτωση, μάρτυρια, που φθάνει επίσης στο ecosmoscy, γύναικα αναφέρει στην ιστοσελίδα μας πως σε περιοχή στην επ. Λευκωσίας, αντιλήφθηκε δύο αλλοδαπούς να προσεγγίζουν ανήλικες, οι οποίες εκείνη την ώρα είχαν είχαν σύναξη με την παρέα τους. Όπως αναφέρει η γυναίκα η οποία πλησίασε για να δεί τι ηθελαν οι δύο αλλοδαποί Συριακής καταγωγής, τους προσέγγισαν με επιθετικό τρόπο, ζητώντας τους να τους ακολουθήσουν σε μέρος όπου θα τους επιδύκνειαν. Για καλή τους τύχη στην περιοχή, βρισκόταν τυχαία περιπολικό, όπου και αντιλήφθηκε το περιστατικό και έτσι το περιστατικό θεωρήθηκε λήξαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *