Αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα η Δράκου στην απάντηση της Άννας Αριστοτέλους

Προσωρινή διευθέτηση αποτελεί ο διορισμός του Βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Αμμοχώστου Ιωάννη Καπνουλλά στη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή των Κεντρικών Φυλακών.  Αυτό ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα η Σύμβουλος της Υπουργού Δικαιοσύνης Μαρία Τζιαμαλή, εξηγώντας ότι εν τη απουσία της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών Άννας Αριστοτέλους και της Ανώτερης Λειτουργού Αθηνάς Δημητρίου με άδειες ασθενείας, το σωφρονιστικό ίδρυμα δεν μπορούσε να μείνει ακέφαλο. 

“Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τις φυλακές να λειτουργούν με αυτό τον τρόπο, πρέπει να υπάρχει κάποιος ώστε να λειτουργούν εύρυθμα οι Κεντρικές Φυλακές.”

Ερωτηθείσα αναφορικά με το αίτημα των Αριστοτέλους-Δημητρίου για μετακίνηση στην Ελεγκτική Υπηρεσία, η κυρία Τζιαμαλή απάντησε ότι εντός των επόμενων ημερών η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου θα καταθέσει την δική της άποψη για το θέμα. 

“Εμείς μελετούμε το αίτημα με βάση των κανονισμών. Ως Υπουργείο μελετούμε και δίνουμε την άποψη μας στον Υπουργό Οικονομικών για να την μεταφέρει στην Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.”

Πηγή: alpha Kύπρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *