Βγαίνει μπροστά η Αριστοτέλους, ετοιμάζει αγωγές κατά Κατσουνωτού -Κ.Δ

Iδιωτική ποινική υπόθεση εναντίον του Μιχάλη Κατσουνωτού
Αστική αγωγή εναντίον του Μιχάλη Κατσουνωτού και κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας για αποζημιώσεις
Προσφυγή στο ΕΔΑΔ για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους, μεταξύ άλλων της προσωπικής ζωής και ασφάλειας.

Αυτά είναι τα νομικά μέτρα που προτίθενται να λάβουν η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους και η Ανώτερη Λειτουργός Αθηνά Δημητρίου κατά του πρώην Διοικητή της ΥΚΑΝ, υπό το “φως” της καταγγελίας που υπέβαλαν ότι συνομιλούσε με βαρυποινίτη κατάδικο. 

Για αυτό τον λόγο, το δικηγορικό γραφείο που τις εκπροσωπεί “Άντης Τριανταφυλλίδης και Υιοί ΔΕΠΕ” απέστειλε σήμερα επιστολή πέντε σελίδων στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Γιώργο Σαββίδη, ζητώντας την άμεση παράδοση του πορίσματος του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή Αχιλλέα Αιμιλιανίδη, στη βάση του οποίου η Νομική Υπηρεσία αποφάσισε να μην διώξει ποινικά τον Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων ζητείται από τον Γενικό Εισαγγελέα να δώσει τέλος στη “σεναριολογία” όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι τρείς δικηγόροι που υπογράφουν το έγγραφο.

“Δεν είναι ούτε θεμιτό ούτε και σωστό να αρνείστε με τόση επιμονή να μας δώσετε το πόρισμα Αιμιλιανίδη σε μια υπόθεση που γίνεται από εσάς επίκληση του δημοσίου συμφέροντος και η οποία έχει απασχολήσει τόσο πολύ την κοινή γνώμη τους τελευταίους έξι μήνες.

Εναπόκειται αποκλειστικά σε σας να δώσετε ένα τέλος σε αυτή τη σεναριολογία. Δώστε στις πελάτιδες μας ή σε εμάς επιτέλους το πόρισμα η ακόμα καλύτερα δημοσιοποιείστε το για να μπορέσει ο κόσμος να μάθει την αλήθεια σε ένα θέμα που τόσο έχει απασχολήσει και συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *