Βόμβα στο ecocmoscy. “Ήταν εις γνώση του Υπουργείου απο το πρωί η διαρροή θεμάτων”

Έριξε βόμβα μέσω το ecosmoscy , καθηγήτρια η οποία οπως αναφέρει ήταν εις γνώση του Υπουργείου, η διαρροή θεμάτων των Νέων Ελληνικών.

Πιο συγκεκριμένα μιλώντας στο ecosmoscy η καθηγήτρια ανέφερε “Απο τις 09.00 το πρωί πιθανό και από το βράδυ σύμφωνα με τους μαθητές μου, διέρρευσαν τα πιο κάτω (θέμα έκθεσης, δύο ερωτήσεις λογοτεχνίας όπως επίσης και το κείμενο που θα ήταν σε συνεξέταση). Κυκλοφόρησαν σε όλα τα σχολεία με αποτέλεσμα καθηγητές και μαθητές να ξέρουν την ύλη που θα εξετασθούν.

Συνεχίζοντας η γυναίκα ανέφερε πως «το υπουργείο γνώριζε από το πρωί για τη διαρροή των θεμάτων και αντί άμεσα να προβεί στις ανταλλαγές γραπτών άφησε τους μαθητές να καθίσουν και να ξεκινήσουν να λύνουν το γραπτό. Στη συνέχεια οι καθηγητές είχαν οδηγίες να σταματήσουν οι μαθητές καθώς έρχονται νέα γραπτά… ξανά κάθισαν η ώρα 11:30”.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί μαθητές έμειναν εκτός τάξης χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι. Το ερώτημα είναι γιατί το Υπουργείο δεν ακύρωσε τις εξετάσεις μετά από τέτοιο σοβαρό θέμα που προέκυψε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *