Τρεις ασθενείς στο δωμάτιο του ΓΝ Λευκωσίας όπου έπεσε η ψευδοροφή λόγω βροχών

Τρείς ασθενείς νοσηλεύονταν στο δωμάτιο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στο οποίο κατέρρευσε χθες μέρος της ψευδοροφής λόγω των καταρρακτωδών βροχών του τελευταίου τριήμερου. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥΠΥ Χαράλαμπος Χαριλάου ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ότι από την κατάρρευση της οροφής δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός.

“Υπήρξε μια διαρροή από την ταράτσα του νοσοκομείου, είχαμε συσσώρευση νερού στην ψευδοροφή και λόγω της πίεσης που ασκήθηκε, ένα μικρό κομμάτι κατέρρευσε. Το ΓΝ  Λευκωσίας λειτούργησε το 2006 και έχουν ξεκινήσει έργα για ανανέωση της μόνωσης ολόκληρου του νοσοκομείου. Έχουν εντοπιστεί κάποια σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών οι εργασίες έχουν σταματήσει.” 

Ο κύριος Χαριλάου εξήγησε ότι οι τρείς ασθενείς είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο.

Κατέρρευσε μέρος της οροφής σε δωμάτιο νοσηλείας στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε ανακοίνωση, ο ΟΚΥπΥ διευκρινίζει ότι “το περιστατικό αφορά διαρροή νερού από την οροφή του νοσοκομείου, όπου εξαιτίας αυτού, μικρό μέρος ψευδοροφής σε δωμάτιο κατέρρευσε, ευτυχώς χωρίς οποιοδήποτε τραυματισμο.”

“Το δωμάτιο απομονώθηκε, οι ασθενείς μετακινήθηκαν και κλήθηκαν οι τεχνικές υπηρεσίες, όπου επιληφθηκαν της κατάστασης. Σημειώνεται ότι, τα έργα ανανέωσης της μόνωσης της ταράτσας του νοσοκομείου βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά σταμάτησαν τις μέρες αυτές λόγω βροχων. Τα έργα θα συνεχισθούν τις επόμενες μερες. Ο Οργανισμός εκφράζει τις απολογίες του και προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για άμεση αποκατάσταση των ζημιών.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *