Συνέχιζαν να γράφουν κανονικά παρά την διαρροή θεμάτων


Την απαίτηση να μη θυματοποιηθεί κανένας μαθητής, εξέφρασαν στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, εκπρόσωποι καθηγητών και γονέων, μετά τη χθεσινή διαρροή του δοκιμίου των Νέων Ελληνικών της Γ’ Λυκείου, στην πρεμιέρα των εξετάσεων τετραμήνων. Μετά τη διαρροή, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση μεταξύ των μαθητών, με ΟΕΛΜΕΚ και Γονείς Μέσης Εκπαίδευσης να ζητούν από τον Υπουργό Παιδείας να επαναπρογραμματίσει την εξέταση για άλλη μέρα, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Πάντως, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ, κατά τη χθεσινή αναστάτωση που επικράτησε μετά τη διαρροή του γραπτού, υπήρξε περίπτωση σχολείου, το οποίο δεν ενημερώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα οι μαθητές να συνεχίσουν να γράφουν κανονικά για αρκετή ώρα.

Από πλευράς του, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, Κώστας Κώστα, ανέφερε ότι περίπου 130 μαθητές δεν μπήκαν στην τάξη για τη Β’ σειρά, διότι μερικοί εξ αυτών έπρεπε να προλάβουν το λεωφορείο για τα χωριά τους.

Εντός της ημέρας κοινή ανακοίνωση

Εξάλλου, από ώρα σε ώρα αναμένεται να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας ΟΕΛΜΕΚ και Ομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης θα παραθέσουν τα γεγονότα και θα ζητήσουν από τον Υπουργό Παιδείας να μην θυματοποιήσει τους μαθητές, με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λοΐζο Κωνσταντίνου  να σημειώνει ότι θα ζητηθεί από τον Υπουργό ορισμός νέας ημερομηνίας για την εξέταση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *