Απαντά εκ νέου ο Γεωργίου στο ecosmoscy στα…”γιατί τώρα”, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των εμβολίων

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy, μίλησε εκ νέου ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με το σκάνδαλο των εμβολίων και τα κρυφά μηνύματα μεταξύ της Φον Ντε Λαιέρ – Μπουρλά και την παραγγελία εμβολίων αξίας 36 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Γεωργίου, κληθείς να απαντήσει στις απορίες του κόσμου, γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα για ένα τόσο σοβαρό σκάνδαλο, είπε πως: “Αν ανατρέξετε στις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις σε εκπομπές, θα δείτε ότι μιλούσα για τα εμβόλια και πριν ένα μήνα”.

Σε σχέση με τα κρυφά μηνύματα Φον Ντε Λαίερ – Mπουρλά που κατά καιρούς ακούγονταν και κάποια ξένα ειδησεογραφικά πόρταλ τα δημοσίευσαν κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έγινε ποτέ, ο ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ απάντησε πως: “Δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να μιλάμε για σκάνδαλα, επειδή “έτσι ακούστηκε”. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος είναι πως για να βγεί κάποιος να κάνει κάποιες σοβαρές αποκαλύψεις χρειάζονται τεκμήρια. Τότε, παρά τους ψιθύρους, δεν υπήρχαν τεκμήρία. Όταν όμως και αφου μεσολάβησε η Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια, η οποία ζήτησε στοιχεία απο τη κ. Ούρσουλα Φον ντεν Λαιέρ και τι ακριβώς εδιελήφθή μεταξύ της και του κ. Μπουρλα, στοιχεία τα οποία αρνηθηκε να τα δώσει και αφού συστάθηκε η ειδική επιτροπή που είναι υπεύθυνη για να εξετάσει ζητήματα covid, όπου ο κ. Μπουρλά δεν παρευρέθει, και αφού πλέον ανέλαβε ρόλο ο Ευρωπάιος Γενικός Εισαγγελέας, για να εξετάσει το ζήτημα, τότε ναι μπορούσα να μιλήσω ανοικτά. Χωρίς τεκμήρια και αποδείξεις, και είναι αυτό που πρέπει να κατανοήσει και ο κόσμος, δεν μπορεί να βγαίνει ο καθένας να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις αν δεν έχει αποδείξεις. Τώρα που έχω τις αποδείξεις γιαυτό και θεώρησα χρέος μου να τα αναφέρω. “

Καταλήγοντας ο κ. Γεωργίου, είπε πως ” Το θέμα πλέον αναλαμβάνει Η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου όπου και θα καλέσει την κ. Ούρσουλα Φον ντε λαιερ να καταθέσει οποια στοιχεία έχει αναφορικά με την κρίσιμη περίοδο περύσι το καλοκαίρι , τι μηνύματα αντάλλαξε και υπο ποια ιδιότητα διπαραγματεύτηκε απο μόνη της αυτή την τεράστια συμφωνία 35 δισεκατομμυρίων.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *