Νέα καταγγελία για ιατρική αμέλεια…Πήγε για επέμβαση ρουτίνας και “έσβησε” σε ιδιωτική κλινική 66χρονος

Την καταγγελία συγγενών 66χρονου για ιατρική αμέλεια διερευνούν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού. Ο 66χρονος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και νοσηλευόταν σε κώμα.

Χθες, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, είχε αποφασιστεί η αεροδιακομιδή του στο Ισραήλ, ωστόσο, πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ο 66χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θα διενεργηθεί σήμερα από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου, ενώ εκ μέρους της οικογένειας θα παραστεί ο Μάριος Ματσάκης.

Ο 66χρονος είχε αυτοτραυματιστεί στο πόδι στις 13 Νοεμβρίου στο Παραμάλι, όταν το κυνηγετικό του όπλο εκπυρσοκρότησε κατά τη διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης.

Ο 66χρονος άντρας μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ λόγω του ότι δεν υπήρχε διαθέσιμος γιατρός για να τον χειρουργήσει, μεταφέρθηκε ακολούθως σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις των γιατρών, εντοπίστηκαν άλλα προβλήματα υγείας, με τους γιατρούς να κρίνουν σκόπιμο να τον υποβάλουν σε περαιτέρω επεμβάσεις αποκατάστασης. Στην τελευταία επέμβαση, ωστόσο, ο 66χρονος έπεσε σε κώμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *