Έρχεται ο πιο μελωδικός πόνος απο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Tης Θέκλας Κυριάκου

«Με πονάει» είναι το πρώτο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη για το 2023 και κυκλοφορεί σήμερα στο Spotify. Η νεά δυναμική μπαλάντα, πραγματεύεται έναν έρωτα μέσα από τρεις εποχές αυτή της αναγέννησης, του μεσοπολέμου και την σύγχρονη εποχή

Πρόκειται για τον πιο μελωδικό και γλυκό πόνο, τραγουδισμένο από τον καταξιωμένο τραγουδοποιό με τη χαρακτηριστική φωνή που αγαπήθηκε όσο λίγες.

Τη μουσική υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή και τους στίχους η Ελέανα Βραχάλη.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι αυτό το τραγούδι τον πηγαίνει πίσω στο ξεκίνημα του και δεν λείπει το ερωτικό στοιχείο, που τον χαρακτηρίζει.

Ο ίδιος πάντως μας δήλωσε ότι «πολλά είναι αυτά που μας πονάνε αλλά τα κρύβουμε πίσω στο υποσυνείδητο μας. Ευτυχώς, συνέχισε, είμαι πολύ καλά αυτή την περίοδο στα προσωπικά μου και πολύ συνειδητοποιημένος» κατέληξε!

Το νέο τραγούδι μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ θα κυκλοφορήσει και επίσημα σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και τις υπηρεσίες streaming από τη Heaven Music.

Μετά το «Εσύ Είσαι Πάνω Απ’ Όλα», το οποίο ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο και έδωσε συνέχεια στο προσωπικό σερί επιτυχιών του Μιχάλη Χατζηγιάννη ανεβαίνοντας σε υψηλές θέσεις (No. 4) στο Ελληνικό Airplay Chart τώρα έρχεται το «Με πονάει» μελωδικάυποσχόμενο και για άλλες επιτυχίες το 2023.

Πού το ξέρουμε;

Ακούστε απλά ένα μικρό απόσπασμα από το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη που δημοσιεύθηκε στο YouTube από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που συμμετέχουν στην πρώτη μετάδοσή του και θα καταλάβετε γιατί ο Μιχάλης τον νέο χρόνο μας χαρίζει τον πιο γλυκό και μελωδικό του πόνο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *