Λ. Παπαγιάννης στο ecosmoscy. “Σκοπός μας να φανούμε χρήσιμοι την επόμενη ημέρα όταν τα προβλήματα των πολιτών παραμένουν ίδια”

Στο ecosmoscy, μίλησε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ, με αφορμή την υποψηφιότητα του Χρίστου Χρίστου για την Πορεδρία της Δημοκρατίας.

Όπως είπε ο κ. Παπαγιάννης: ” Στις εκλογές του Φεβρουαρίου, όπως και σε κάθε άλλη εκλογική διαδικασία, οι πολίτες έχουν την επιλογή να δώσουν τα δικά τους μηνύματα απέναντι στην πολιτική ηγεσία και την επόμενη διακυβέρνηση του τόπου. Άρα σε ένα μεγάλο βαθμό στις Προεδρικές Εκλογές θα κριθεί η πολιτική που θα ακολουθήσουμε ως χώρα σε μείζονα ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όπως είναι το Μεταναστευτικό, η Ακρίβεια, θέματα Υγείας και Παιδείας, η αυθαιρεσία των Τραπεζών η στήριξη του Πρωτογενή και Δευτερογενή Τομέα Παραγωγής καθώς και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας όπως είναι τα Ατομα Με Αναπηρίες, οι Πολύτεκνοι, οι Μονογονιοί και φυσικά το Κυπριακό πρόβλημα.”

Συνεχίζοντας ο Βουλευτης είπε πως το ΕΛΑΜ φιλοδοξει να καταστεί ως δικλείδα ασφαλείας για τα ζητηματα του τόπου που το κόμα θεωρεί σημαντικά. “Το ΕΛΑΜ στοχεύει σε ένα καλό αποτέλεσμα με σκοπό να μπορεί να επηρεάσει σε σημαντικά ζητήματα την επόμενη διακυβέρνηση του τόπου μας. Σκοπός μας είναι να φανούμε χρήσιμοι όχι την Β’ Κυριακή των εκλογών, αλλά την τρίτη, την τέταρτη, την πέμπτη Κυριακή, την επόμενη ημέρα δηλαδή όταν τα προβλήματα των πολιτών παραμείνουν τα ίδια εμείς φιλοδοξούμε να καταστούμε δικλείδα ασφαλείας για όλα αυτά τα ζητήματα που εμείς θεωρούμε ως τα πιο σημαντικά.

Καταλήγοντας ο κ. Παπαγιάννης τόνισε πως “Η ψήφος προς το ΕΛΑΜ και το Χρίστο Χρίστου είναι η μόνη ψήφος που δεν είναι χαμένη. Όπως ανέφερα προηγουμένως σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε το αποτέλεσμα που θα λάβουμε στις εκλογές ώστε τα επόμενα χρόνια να λειτουργήσουμε ως δικλείδα ασφαλείας απέναντι στη νέα διακυβέρνηση για ζητήματα που άπτονται της επιβίωσης των πολιτών και της πατρίδας μας. Είναι σημαντικό να διαφανεί η αντίδραση των πολιτών απέναντι στη σημερινή κατάσταση και αυτό θα επέλθει μόνο με ένα θετικό αποτέλεσμα για το ΕΛΑΜ. Το ΕΛΑΜ δεν είναι μέρος του κατεστημένου. Το ΕΛΑΜ δεν εμπλέκεται σε κανένα ζήτημα διαφθοράς ή διαπλοκής, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *