Τα τελευταία μηνύματα Χριστοδουλίδη, Αβερωφ, Μαυρογιάννη, Χρίστου στο eCosmoscy λίγες ώρες πριν τις εκλογές

Τα τελευταία μηνύματα μέσα απο τις συνεντεύξεις που έδωσαν οι υποψήφιοι για την προεδρία της δημοκρατίας, στο ecosmoscy παρουσιάζει η ιστοσελίδα μας λίγες ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης.

Aβέρωφ Νεοφύτου είπε πως “Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά ποιος είμαι. Δεν δίστασα να τσαλακωθώ. Δεν απέφυγα να δώσω σκληρές μάχες. Περνούσα πάντοτε από τις μυλόπετρες της κάλπης χωρίς ποτέ να φοβηθώ την κρίση των ψηφοφόρων. Από τότε που ξεκίνησα την πολιτική μου παρουσία. Πάντα προσπαθούσα να είμαι ωφέλιμος για τον τόπο μου. Με τις ίδιες αρχές, θέσεις και πολιτικές συνεχίζω και σήμερα.Είναι λοιπόν, πολύ απλό:Ψηφίζοντας Αβέρωφ Νεοφύτου, το αποτέλεσμα είναι Αβέρωφ Νεοφύτου και Δημοκρατικός Συναγερμός. Δηλαδή ικανότητα, σταθερότητα, αποφασιστική και υπεύθυνη ηγεσία.Ψηφίζοντας Ανδρέα Μαυρογιάννη το αποτέλεσμα είναι το ΑΚΕΛ και οι πολιτικές που έφεραν τη χώρα στη χρεωκοπία.Ψηφίζοντας Νίκο Χριστοδουλίδη, παίρνεις Νικόλα Παπαδόπουλο και μια ετερόκλητη και επικίνδυνη κοινοπραξία συμφερόντων και φιλοδοξιών”

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης καταλήγοντας είπε πως: “Η ώρα που οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν την αυριανή ηγεσία του τόπου, πλησιάζει. Το βασικό ερώτημα είναι αν θα γυρίσουμε σελίδα για την πρόοδο της κοινωνίας μας και της οικονομίας μας ή αν θα συνεχίσουμε στην ίδια πορεία με έναν εκ των δύο επίδοξων συνεχιστών της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.Τώρα λοιπόν βρίσκεται κυριολεκτικά στο χέρι μας να γράψουμε τις επόμενες λαμπρές σελίδες της πατρίδας μας, απαλλαγμένης από τα βαρίδια της ανυποληψίας, της διαφθοράς, των σκανδάλων και της κοινωνικής ανισότητας. Η κάλπη των προεδρικών εκλογών μπορεί να γίνει αν το θελήσουν οι πολίτες η πόρτα για το φωτεινό, ειρηνικό και ευημερές αύριο της Κύπρου.”

Aπο την πλευρά του ο κ. Χρίστου κάλεσε όπως είπε τον κοσμο “Να προσφύγει στην κάλπη και να τιμωρήσει με την ψήφο του, όλους αυτούς που τον βασανίζουν με τις πολιτικές τους καθημερινά.Όλοι οι πολίτες οφείλουν και έχουν υποχρέωση να ψηφίζουν, καλλιεργώντας την κριτική σκέψη. Να διαβάζουν, να ακούν και να κρίνουν βάση των πολιτικών θέσεων και του έργου που έχει παράξει ο κάθε ένας από εμάς.Η αλλαγή δεν θα έρθει από τον καναπέ του σπιτιού μας, ή από την καρέκλα της καφετέριας ή του γραφείου μας, αλλά δια μέσω της ψήφου μας.Την επόμενη των εκλογών κανείς μα κανείς δεν έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί και να πει «δεν ήξερα». Είναι καιρός όλοι μας να γίνουμε υπεύθυνοι των επιλογών μας. Αν τους βαρέθηκες, τότε η λύση είναι απλή: άλλαξε τους!

Ενώ ο κ. Χριστοδουλίδης εξέφρασε την πεποίθηση οτι ο ΔΗΣΥ, μέσα απο την διαχρονική του πορεία, θα συνεργαστεί για το καλό του τόπου, ούτως ώστε να ανταποκριθούν όπως είπε, σε περίπτωση εκλογής του, στις προσδοκίες του Κυπριακού λαού,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *