Σφοδρή καταγγελία Φαίδωνα: “Δέχομαι ύβρεις και απειλες απο στελέχη του επιτέλειου Χριστοδουλίδη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΔΗΣΥ μετά το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Προεδρικών Εκλογών που άφησε εκτός τον Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, να επιμένει στη θέση του για στήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Καλεσμένος στο στούντιο του Omega στα πλαίσια της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα», ο Δήμαρχος Πάφου αποκάλυψε πως μετά τη χθεσινή του δήλωση για στήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη, ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, βγήκε μπροστά για να εισηγηθεί τη στήριξη Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Στο Προεδρικό Μέγαρο και ο Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος σε παρέμβασή του μίλησε για εισήγηση στήριξης Χριστοδουλίδη, ο κύριος Κασουλίδης ακριβώς το αντίθετο, δεν συμφωνεί να στηριχθεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης», πρόσθεσε, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ιωάννης Κασουλίδης θα ταχθεί υπέρ του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

«Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι ένας καθαρά έντιμος άνθρωπος. Αν ο κύριος Μαυρογιάννης επιδείξει πυγμή, καλέσει τον Αβέρωφ και τον ΔΗΣΥ σε συνάντηση και πει μερικά πράγματα ξεκάθαρα για την οικονομία, για το Κυπριακό, τότε ναι. Αν το ΑΚΕΛ θέλει να πάει με καθαρά δική του ατζέντα, τότε δεν εκλέγεται ο κύριος Μαυρογιάννης. Δεν τον έχω συναντήσει αυτόν τον άνθρωπο ποτέ μου, αλλά ξέρω ότι είναι ένας έμπειρος και καλός διπλωμάτης», δήλωσε ο κ. Φαίδωνος, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους για τους οποίους τάσσεται υπέρ του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Πάντως έντονος ήταν ο κ. Φαίδωνος, ο οποίος όπως είπε από χθες μετά την ανακοίνωση της απόφασής του για στήριξη Μαυρογιάννη, δέχεται ύβρεις και απειλές τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς αυτό της οικογένειάς του, καταγγέλλοντας μάλιστα προς πρόκειται για πρόσωπα από το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη.

«Δεν μπορούν να μου απαγορεύσουν να έχω πολιτική άποψη, δικαιούμαι να έχω πολιτική θέση, δεν θα δεχθώ ύβρεις και απειλές», τόνισε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *