Ιδού η επιστολή που έστειλε ο Χριστοδουλίδης εκφράζοντας την επιθυμία του για στήριξη απο τον ΔΗΣΥ

Απεστειλε Επιστολή προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου ο Νίκος Χριστοδουλίδης,αναφερομενος στις προκλήσεις καθώς και στο διακύβευμα των προεδρικών εκλογών αλλά και στην ανάγκη αποτροπής πολιτικών και οικονομικών αδιεξόδων του παρελθόντος.

Αυτούσια η επιστολή του Νίκου Χριστοδουλίδη

Σε συνέχεια της χθεσινής συνάντησης μας, θα ήθελα και γραπτώς να εκφράσω την επιθυμία μου για στήριξη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πάρα πολύ καλά τις σοβαρές προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, το ξεκάθαρο διακύβευμα των προεδρικών εκλογών και την ανάγκη όπως αποτρέψουμε πολιτικά και οικονομικά αδιέξοδος του παρελθόντος. Έχω την πεποίθηση ότι μας ενώνουν κοινές ανησυχίες και συμφωνούμε σημαντικά θέματα, όπως η δημοσιονομική πειθαρχία, η ανάπτυξη της οικονομίας, το σπάσιμο του αδιεξόδου στο Κυπριακό, η αποτελεσματική αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας και πολλά άλλα.

Όπως ήδη έχω αναφέρει δημόσια, για την επιτυχή αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων, ρόλο, σημαντικό μάλιστα, θα πρέπει να έχει και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, η παράταξη που διαχρονικά, μέσα από συνεργασίες με άλλες πολιτικές δυνάμεις, προασπίζεται την οικονομική και εθνική σταθερότητα και την πρόοδο της χώρας μας εντός της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας. 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, επαναλαμβάνω την ετοιμότητα μου για συζήτηση επί όλων των θεμάτων ουσίας καθώς και την ουσιαστική συμμετοχή μας σε μια Κυβέρνηση ευρείας αποδοχής. Ως εκ τούτου, επιθυμώ να εκφράσω την ετοιμότητα του μου για μια νέα συνάντηση, ακόμη και σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *