“Ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν μέλος μια κυβέρνησης που έβγαλε τον τόπο απο τα αδιέξοδα που προκάλεσαν οι πολιτικές του ΑΚΕΛ”

Την άποψη ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης ήταν μέλος μιας κυβέρνσηης που έβγαλε τον τόπο απο τα αδιέξοδα που προκάλεσαν οι πολιτικές του ΑΚΕΛ, εξέφρασε η κ. Μαριλένα Ευαγγέλου

Αναφερόμενη στη χτεσινή συνάντηση του κ. Χριστοδουλίδη με την ηγεσία του ΔΗΣΥ, ανέφερε πως έγινε σε εποικοδομητικό και φιλικό κλίμα και συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα που απασχολούν τόσο τον ΔΗΣΥ όσο και γενικότερα την κοινωνία. Αναλύθηκαν είπε προγραμματικές θέσεις του κ. Χριστοδουλίδη, ενώ εκφράστηκε όπως επισήμανε ο σεβασμός του υποψηφίου στην ηγεσία και τον κόσμο του ΔΗΣΥ. Είπε ακόμη πως τα διλήμματα απαιτούν συμπόρευση και συναίνεση και πως σε αυτό προσδοκά και ο κόσμος.

Είπε ακόμη πως δεν υπάρχουν σοβαρές αποκλίσεις με τον ΔΗΣΥ και πως οι όποιες αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου θα είναι σεβαστές.

One Reply to ““Ο κ. Χριστοδουλίδης ήταν μέλος μια κυβέρνησης που έβγαλε τον τόπο απο τα αδιέξοδα που προκάλεσαν οι πολιτικές του ΑΚΕΛ””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *