Επανήλθε ο Αναστασιάδης: “Οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του”

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στη θυγατέρα του Γλαύκου Κληρίδη, Καίτη και του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Η κόντρα ξέσπασε με αφορμή ανάρτηση της κ. Κληρίδου την παραμονή της εκλογικής αναμέτρησης για τις Προεδρικές εκλογές.

Το πρωί ο Νίκος Αναστασιάδης σήκωσε το γάντι που του πέταξε με τη χθεσινή της δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η κυρία Κληρίδου, αναφέροντας πως «δεν επιθυμεί να σχολιάσει χυδαιότητες» τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός.

Η κ. Κληρίδου λίγο αργότερα σε δηλώσεις της μετά που άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα, επανήλθε λέγοντας ότι σε μερικές ημέρες ο Νίκος Αναστασιάδης πάει σπίτι του και πρόσθεσε πως «έχει καιρό που άρχισε να φθείρεται το όνομα του Νίκου Αναστασιάδη. Είναι μικρός ο τόπος μας, όλοι ξέρουμε πράγματα και καταστάσεις και κάποτε όταν μας συμφέρει τις κρύβουμε. Ο βίος και η πολιτεία του καθενός, είναι ανοικτό βιβλίο στην Κύπρο και θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω. Ίσως έπρεπε να κάνουμε κάποιες σκέψεις νωρίτερα για το πώς έπρεπε να αντιμετωπιστεί αυτός ο άνθρωπος», υποστήριξε η κα. Κληρίδου.

Επανήλθε ο Νίκος Αναστασιάδης

Θλίψη για το γεγονός ότι υποχρεώνεται να επανέλθει εξέφρασε σε γραπτή του δήλωση ο Νίκος Αναστασιάδης, λέγοντας πως σέβεται τις πολιτικές της θέσεις, αλλά όχι την καθόλα όπως τη χαρακτήρισε απαράδεχτη και ανυπόστατη υιοθέτηση ισχυρισμών των όσων, για προεκλογικές σκοπιμότητες, θέλουν να μηδενίσουν το έργο της δεκαετούς διακυβέρνησης, αλλά και τη χωρίς ηθικούς φραγμούς προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.

 «Θέλω να διαβεβαιώσω την κα. Κληρίδου και όσους υιοθετούν ανάλογες ύβρεις ότι όπως και στην περίπτωση του ιστορικού μας ηγέτη Γλαύκου Κληρίδη, οι τόνοι λάσπης που εκτόξευσαν εναντίον του, στο τέλος έπληξαν όχι τον ίδιο αλλά τους συκοφάντες του. Δυστυχώς η όλη συμπεριφορά της κας. Καίτης Κληρίδου φέρνει στη μνήμη μου τη ρήση του αείμνηστου Γεωργίου Παπανδρέου ο οποίος αναφερόμενος στον γιο του εθνάρχη Ελευθέριου Βενιζέλου, είχε πει «ο κ. Σοφοκλής Βενιζέλος δεν είναι τι άλλο παρά αχθοφόρος ενός μεγάλου ονόματος», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *