ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Αλλοδαπός αποπειράθηκε να αρπάξει 12χρονη προτρέποντας την να τον ακολουθήσει στο όχημα του

Μια σοβαρή καταγγελία ανήρτησε στα ΜΚΔ μητέρα, η οποία όπως αναφέρει, αλλοδαπός αποπειράθηκε να αρπάξει την 12χρονη κόρη της, προτρέποντας την να τον ακολουθήσει.

Αγάπησα την Κύπρο για την ασφάλεια της, αλλά στεναχωρήθηκα που είδα το δίχτυ να καταρρέει παντού γύρω μας ακόμα και σε αυτό το πνευματικά ευλογημένο νησί!

Γονείς να γνωρίζετε, το 12χρονο κορίτσι μου περίμενε το σχολικό της λεωφορείο σήμερα το πρωί στις 7.10 π.μ. έξω από τον Κωστάρη στη Δερύνεια .Ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο που οδηγούσε στην απέναντι πλευρά του δρόμου έκοψε απότομα την αντίθετη κυκλοφορία για να τοποθετήσει το αυτοκίνητό του στη στάση του λεωφορείου με την πλευρά του οδηγού προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του και της είπε να μπει μέσα, να μπει μέσα.

Ευχαριστώ τον Θεό που πρόσεχε το μωρό μου καθώς οι δάσκαλοι σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο παρατήρησαν αυτή την ασυνήθιστη κίνηση του αυτοκινήτου και σηκώθηκαν για να δουν τι συμβαίνει και τρόμαξαν τον άντρα! Δυστυχώς δεν πάρθηκε πινακίδα, αλλά ξέρουμε ότι είναι ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο και η κοπέλα μου λέει ότι οι πινακίδες λήγουν στο 111. Ήταν έγχρωμος και μιλούσε καλά αγγλικά οδηγώντας από τη Δερύνεια στο Φρέναρος νωρίς το πρωί.

Θα είμαι εκεί αύριο για να δω αν μπορώ να τον εντοπίσω. Προσοχή παιδιά, η Κύπρος δεν είναι όπως ήταν! Ευχαριστώ Κύριε που έστειλες αυτές τις ιδιαίτερες ψυχές για προστασία στο μωρό μου σήμερα

Δείτε εδώ την ανάρτηση της μητέρας

https://www.facebook.com/koulak1978/posts/pfbid02P1DhyAsf2uSwnS86zfZpSZNFoUDfGG2Qt9PHzTNeDTENo2iBYoAWZGgXt8BLRtH3l

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *