Το «ευχαριστώ» στον Αστυνομικό που έσωσε την ζωή προεδρεύοντα εκλογικού κέντρου

Το δικό του «ευχαριστώ» στον Αστυνομικό που του έσωσε την ζωή, είπε με τον δικό του τρόπο, ο 40χρονος προεδρεύων εκλογικού κέντρου, που κινδύνεψε να πνιγεί ενώ έτρωγε.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο 40χρονος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τον Αστυνομικό για την έγκαιρη και άμεση παρέμβασή του αποδείχτηκε σωτήρια για τον ίδιο.

Μισή ώρα μετά το μεσημέρι της Κυριακής των εκλογών, ενώ μέλος της Αστυνομίας, βρισκόταν καθήκον λόγω εκλογών και εκτελούσε περιπολία στο σχολείο, άκουσε πρόσωπα να καλούν σε βοήθεια στην αυλή του σχολείου.

Άμεσα μετέβηκε στο σημείο, όπου υπήρχε συγκεντρωμένος κόσμος που του υπέδειξαν ότι ένα πρόσωπο ήταν γερμένο στο κάγκελο της βεράντας του σχολείου, έξω από εκλογικό κέντρο και φαινόταν ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ το πρόσωπο του είχε μελανιάσει.

Αμέσως, το μέλος της Αστυνομίας προσέγγισε το άτομο που χρειαζόταν βοήθεια και του άσκησε διαφραγματικές συμπιέσεις. Στη συνέχεια, κατά την ώρα που δεχόταν τις συμπιέσεις ο 40χρονος, εκσφενδονίστηκε από το στόμα του ένα μεγάλο κομμάτι φαγητού, ενώ λόγω του ότι δεν ανέπνευσε, συνεχίστηκαν οι συμπιέσεις και εκσφενδονίστηκε και δεύτερο μεγάλο κομμάτι φαγητού. Τότε ο 40χρονος επανάφερε τις αισθήσεις του και σταδιακά ξεκίνησε να αναπνέει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *