ΔΕΡΥΝΕΙΑ: H μητέρα της 12χρονης στο ecosmoscy. “Υπάρχει μεγαλό ποσοστό σεξουαλικής παρενόχλησης στην Κύπρο. Οι γυναίκες δεν αισθάνονται ασφαλείς”

Στο ecosmoscy μίλησε η μητέρα της 12χρονης που αποπειράθηκαν να την αρπάξουν στην Δερύνεια.

Μιλώντας στο ecosmoscy.news, η μητέρα της 12χρονης ειπε πως: “Καταρχάς να πως ότι είμαι απο Αγγλοκύπρια, είναι σαν να είμαι και εγώ ξένη η ίδια. Αυτό που δεν καταλαμβαίνω έιναι γιατί οι άνθρωποι πρέπει να αναφέρονται σε φυλέςΣτην ανάρτηση μου περιέγραψα τον δράστη ώς σκουρόχρωμο, όχι ξένο. Θα μπορούσε ενδεχομένως να ήταν Κύπριος ή κάποιος που εργάζεται εδώ τα καλοκαίρια. Δεν ξέρω! Αυτή την στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το πως θα προστατέψουμε τους εαυτούς μας.

Η γύναικα είπε πως “ Το ποσοστό σεξουαλικής παρενόχλησης στην Κύπρο αυξήθηκε κατα πολύ, είτε είναι απο ντόπιους είτε απο ξένους. Οι γυναίκες δεν αισθάνονται πλεόν αφαλείς”

Στην συνέχεια η μητέρα ειπε πως: “Όλοι έιμαστε μια φυλή. Η ανθρώπινη φυλή. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμεειναι πως πρέπει να αντιμετωπισουμε το πραγματικό πρόβλημα. Το πρόβλημα της οποιασδήποτε μορφής εκφοβισμού.

Καταλήγοντας η γυναίκα είπε πως: “H φωνή των γυναικών πρέπει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Οι γυναίκες πρέπει να έχουν φωνή έτσι ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε μορφή εκφοβισμού”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *