“Γραβατωμένοι” με κουστούμια και τίτλους, με αρρωστημένες ορέξεις πίσω απο φρικτά εγκλήματα

Γραβατωμένοι με κουστούμια και τίτλους, με αρρωτημένες ορέξεις, κρύβονται πίσω απο φρικτά εγκλήματα.

Στην Κύπρο, τις προάλλες οπως αποκάλυψε το ecosmoscy, 54χρονος γιατρός συνελήφθη απο μέλη της ΥΚΑΝ, καθώς εντοπίστηκαν στη κατοχή του, κάνναβη, κοκαϊνη και crystal meth. O άνδρας ανακρινόμενος “έδωσε” γυναίκα κατάδικο, με την οποία κατα τους ισχυρισμούς του, επικοινωνούσαν μέσω τηλεφώνου.

Σε μια άλλη εξέλιξη στην Ελλάδα συνελήφθη 65χρονος δερματολόγος, πατέρας πέντε παιδιών ο οποίςο φέρεται να βίασε την 12χρονη στον Κολωνό, καθώς κατα την κατάθεση της η 12χρονη είπε πως αυτό έγινε δύο φορές. Μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος, άρχισαν να ανοίγουν στόματα για την παράξενη συμπεριφορά που είχε ο 65χρονος γιατρός, με μαρτυρίες ασθενών του.

Την ίδια ώρα, ο ποινικολόγος Βασίλης Νουζέλας, είπε πως στην υποθεση της 12χρονης στον Κολωνό εμπλεκονται δύο πασίγνωστοι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα ο ποινικολόγος να δέχεται απειλ΄πες για την ζωή του μετά την δήλωση του.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι πολλές φορές πίσω απο την εικόνα ατόμων με κύρος, (κατα΄την κοινωνία) ίσως να κρύβονται οι μεγαλύτεροι εγκληματίες. Δεν σημαίνει όποιος κατέχει ένα πανεπιστημιακό τίτλο, έχει μια καλή δουλεία, είναι σεβαστός στην κοινωνία, λόγω της δουλειάς τους, δεν είναι υποψήφιος εγκληματίας.

Κατα ακρίβεια, η ιστορία μας απέδειξε πως πίσω απο τα μεγαλύτερα εγκλήματα, και αρρωστημένες ορέξεις, κρύβονται άνθρωποι ευυπόληπτοι με κύρος και εξουσία.

Προσοχή λοιπόν, γιατί στα χρόνια που ζούμε η εμπίστοσύνη είναι μια αρχή που χρήζει…αναθεώρησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *