Πληροφορίες ecosmoscy. Δίνει στην φόρα ονοματα η 12χρονη. Πολιτικοι, γιατροί και άλλοι ευυπόληπτοι στην υπόθεση μαστροπέιας

Επιμέλεια: Μιχάλης Αντωνίου

Συνέχεια στην πολύκροτη υπόθεση μαστροπείας σε βαρος 12χρονης στον Κολωνό δίνει το ecosmoscy.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ecosmoscy εκτός απο τον 65χρονο δερματολόγο πατέρα πέντε παιδιών που, φέρεται να βίασε την 12χρονη δύο φορές, έναντι του ποσού των 50 ευρώ που έδινε στην Ηλία Μίχο, η 12χρονη εδωσε 20 συνολικά ονόματα που φέρονται να ήρθαν σε επαφή μαζί της, μεταξύ αυτών και ένας οδοντοτεχνίτης, ενώ οπως αναφερθηκε και σε προηγουμενο ρεπορτάζ του ecosmoscy. o δικηγόρος Νουζέλας, αποκάλυψε ότι στην Υπόθεση εμπλέκονται δύο πασίγνωστα ονόματα του πολιτικού χώρου και συγκεκριμενα της Νέας Δημοκρατίας.

Μάλιστα ο δικηγόρος αποκαλυψε πως δέχεται απειλές για την ζωή του μετά την δήλωση του.

Την ίδια ώρα η πλέκτανη που έστησε ο Ηλίας Μίχος, φαίνεται να ήταν καλά οργανωμένη, καθώς πίσω απο ευυπόληπτους οικογένειάρχες κρύβονταν σκληροί παιδόφιλοι που έρχονταν σε επαφή με την 12χρονη.

΄Την ίδια ώρα οι αρχές, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι καθώς στα κυκλώματα παιδοφιλίας αλλά και μαστροπείας τα μεγάλα κεφάλια ψάχνουν τρόπους για να ξεπλένουν το μαύρο χρήμα προκειμένου να μπορέσουν στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν σε νόμιμες δραστηριότητες. Ετσι και σε αυτή την περίπτωση, ακολουθώντας τις διαδρομές του μαύρου χρήματος ελπίζουν ότι θα οδηγηθούν σε απτά αποτελέσματα. Συνεργούς, κυκλώματα, πελατολόγιο, για να τους τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *