«Νέα πορεία που δεν θα έχει σχέση με ότιδήποτε πλήγωσε τον κόσμο του ΔΗΣΥ»

«Θέλω θερμά να ευχαριστήσω, στον Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και για χάρην του καλού της παραταξης για ανανέωση με δύο νέα στελέχη», ανέφερε ο απερχόμενος Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΔΗΣΥ και την απόσυρση υποψηφιότητας από πλευράς Αβέρωφ Νεοφύτου, ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την χαρά του για την επόμενη μέρα στο κόμμα, με αναφορές στην νέα γενιά.

«Γιατί και η Πρόεδρος της Βουλής είναι νέα, και όπως και ο Δημήτρης Δημητρίου, δίδουν στίγμα της προσπάθειας να μπει ο ΔΗΣΥ σε νέα πορεία» είπε.

«Πορεία η οποία δεν θα έχει σχέση με ότιδήποτε πλήγωσε τον κόσμο του ΔΗΣΥ στο παρελθόν» υπογράμμισε. «Δεν υπονοοώ ευθύνες προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την 10ετή συμβολή του κατά την διακυβέρνηση» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς κατά πόσο η υπογραφή του βρισκόταν ανάμεσα στις 100 που κατέθεσε η Αννίτα Δημητρίου απάντησε αρνητικά. «Όχι βεβαίως, δεν θα εμπλακώ ποτέ σε εσωκομματικές εκλογές. Για μένα ήσαν όλοι αγαπητοί συνεργάτες» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *