ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τούρκος κατάδικος ο οποίος καταζητείται στην Τουρκία διαμένει στην Κύπρο εδώ και οκτώ χρόνια σπέρνοντας τον τρόμο

Στις ελεύθερες περιοχές, στην Κύπρο διαμένει εδώ και οκτώ χρόνια Τούρκος Κατάδικος.

Σύμφωνα με παλαιότερα ρεπορτάζ των τούρκικών μέσων ενημέρωσης όπως το CNN καθώς και διάφορων τουρκοκυπριακών μέσων, ανέφεραν σε παλαιότερα ρεπορτάζ τους, ότι ο συγκεκριμένος δραπέτης βρίσκεται στην ελεύθερη Κύπρο από το 2015, καθώς δραπέτευσε από την Τουρκία, κάτι το οποίο ήταν εις γνώση των τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

Σημειώνονται ότι στην Τουρκία είχε καταδικαστεί για διάφορα εγκλήματα, όπως κατοχή , εμπορία ναρκωτικών για εκβιασμό, απόπειρα βιασμού και κακοποίηση γυναικών για τα οποία είχε καταδικαστεί σε 13ετη ποινή φυλάκισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ecosmoscy, ο δραπέτης, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στα Κυπριακά εδάφη, συνελήφθη ξανά, τις προάλλες, έπειτα από πολλαπλές καταγγελίες, από μέλη του ΤΑΕ που έστησαν μεγάλη επιχείρηση για την σύλληψη του.

Ο κατάδικος όπως πληροφορούμαστε, αφού δραπέτευσε, ήρθε στην Κύπρο μέσω κατεχομένων, ωστόσο παραμένει αδιευκρίνιστο πως κατάφερε να περάσει στις ελεύθερες περιοχές, καθώς όπως πληροφορούμαστε , ο άνδρας δεν φέρει ούτε ταυτότητα αλλά ούτε και διαβατήριο. Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι και κατά την διαμονή του στην Κύπρο εδώ και οκτώ χρόνια, καταδικάστηκε και εξέτιε ποινή φυλάκισης για διάφορα αδικήματα, όπου αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, από τις φυλακές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Όταν αφέθηκε ελεύθερος και καθόλη την διάρκεια παραμονής του στην Κύπρο,συνέχισε ανενόχλητος να κάνει διάφορες υλικές ζημιές, σε υποστατικά και ξενοδοχεία όπου έμενε παράνομα, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρενόχλησε σεξουαλικά, ανυποψίαστες κοπέλες.

Μάλιστα οι εγκληματικές του πράξεις του, διαδίδονται στο διαδύκτιο από τον ίδιο, ενώ πληροφοριες αναφέρουν ότι εμπλέκεται και σε υπόθεση πορνογραφίας.

Την ίδια ώρα ανησυχία εμπνέει το γεγονός, πως μπορεί ένας δραπέτης να πέρασε μέσω κατεχομένων, στις ελεύθερες περιοχές και αν πέρασε από τα κατεχόμενα, πόσοι άλλοι άραγε περνούν μέσω των κατοχικών αρχών, που μπορεί να είναι επικίνδυνοι χωρίς να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος αν έχουν καθαρά ποινικά μητρώα. Ωστόσο παραμένει ερωτηματικό για το πως λειτουργεί το ποινικό μας σύστημα και πως το Υπουργείο εσωτερικών, εφόσον γνώριζε ότι είναι δραπέτης δεν προχώρησε στην άμεση απέλαση του αφήνοντας τον να σπέρνει τον τρόμο εδώ και οκτώ χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *