Καταπέλτης η Ανθούση…”Αν κάποιος γνωρίζει τις διαδικασίες θα πρέπει να διερευνηθεί και το γεγονός αν κάποιοι είπαν στον κύριο Γιώργο να μην με καλέσει”

Καταπέλτης εμφανίστηκε η Υφυπουργός κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση, χωρίς να μασά τα λόγια της, σχετικά με το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας, με τον 72χρονο πατέρα και την 10χρονη κόρη του.

Η κ. Ανθούση, είπε πως: “Eαν κάποιος γνωρίζει τις διαδικασίες, για μενα αυτό που έπρεπε να διερευνηθεί, είναι κατα πόσον απειλήσαν το κύριο Γιώργο, οτι θα του πάρουν το μωρό, κατα πόσον τον εκφοβίσαν και δεν τον χειριστήκαν σωστά, εαν του είπαν μην πάρεις την Υφυπουργό, και αν, επειδή ήταν υπεύθυνοι αν γνώριζαν ότι το μωρό βρισκόταν στο αυτοκίνητο για ενάμιση χρόνο και σφυρίζαν αδιάφορα. Αυτό είναι το κομμάτι το οποίο αν γινόταν θα φταίνε οι κοινωνικοί λειτουργοί. Όμως, το ότι ήρθε ένα ιατροσυμβούλιο που είναι διαφορετικό πράγμα, και έκανε άλλη διάγνωση, το ότι μετά απο την διάγνωση ενημερώθηκε άλλη υπηρεσία και έκοψε το επίδομα, αρα συμπαράσυρε και το ενοίκιο. Είναι σφάλματα του συστήματος τα οποία πρέπει να διασυνδεθούν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *