Χειροπέδες σε δύο για την επίθεση στο ΤΕΠΑΚ

Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 26 και 23 ετών προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αναμένεται να οδηγηθούν στο ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου ανέφερε πως, η διαδρομή την οποία ακολούθησαν οι δράστες, που επιτέθηκαν σε μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ αλλά και σε φοιτητές του ΤΕΠΑΚ, σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο την προηγούμενη Τετάρτη, κατέγραψαν τα κλειστά κυκλώματα της περιοχής. 

Όπως ανέφερε ο κ. Βασιλείου, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη των προσώπων που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση, σημειώνοντας παράλληλα πως πρόκειται για πρόσωπα ηλικίας 22 μέχρι 26 ετών φοιτητές και απόφοιτους του ΤΕΠΑΚ, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί δικαστικά εντάλματα σύλληψης. «Φαίνεται πως τα άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση είναι συνολικά 12».

Μετά τη σύλληψη τους αναμένεται να ανακριθούν και πιθανόν να οδηγηθούν ενώπιον δικαιοσύνης για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Τέλος επεσήμανε πως, σε επόμενες εκδηλώσεις του ΤΕΠΑΚ το οποίο θα συνεχίσει να κάνει μαζί με τους ΛΟΑΤΚΙ, αν ζητηθεί από την Αστυνομία αυτή θα είναι παρούσα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *