Καλείται να φέρει εις πέρας σωρεία προβλημάτων η Ευαγγέλου. Άφηνει πίσω της ένα σπουδαίο έργο η Ανθούση

Ρεπορτάζ: Mιχάλης Αντωνίου

“Σφραγίστηκαν” τα ονόματα του νέου Υπουργικού Συμβουλίου, που θα πλαισιώνουν την διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, με πολλούς να νιώθουν απογοητευμένοι για την σύσταση του Υπουργικού συμβουλίου αφού πολλοί θεωρούν πως ο κ. Χριστοδουλίδης, αθέτησε όσα είπε στην προεκλογική του εκστρατεία.

Ταπεινή μου γνώμη, ωστόσο είναι ότι πρέπει να δίνουμε χρόνο, καθώς όλα θα κριθούν επι τω έργω. Μπορεί για παράδειγμα κάποιοι να θεώρησαν ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να αναλάβει το Υφυπουργείο Πολιτισμού, ωστόσο δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος της τέχνης, και που ξέρουμε μπορεί να μας εκπλήξει ευχάριστα. Για αυτό λοιπόν είναι καλό να δίνουμε χρόνο στους νεοδορισθέντες υπουργούς και Υφυπουργούς.

Προσωπικά θα σταθώ στο Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας. Που κατα την γνώμη μου είναι ίσως το δεύτερο κυριότερο πόστο, μετα το Υπουργέιο Υγέιας, αφού πολλοί συνανθρώποι μας, αντιμετωπίζουν σωρεία προβλημάτων, οικογένειες δεν τα βγάζουν πέρα, και περιμένουν επιδόματα.

Δεν θα επαινέσω την κ. Ανθούση λέγοντας πως τα έκανε όλα τέλεια. Η ιδια παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη, ωστόσο θεωρώ, πως όσο παιρνούσε απο το χέρι της έκανε εξαιρετική δουλεία. Όσες φορές την χρειάστηκα για υποθέσεις ανταποκρίθηκε άμεσα, χωρίς χρονοκαθυστέρηση. Η κ. Ανθούση έκανε καινοτόμες αλλαγές ως Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, κάτι που καλείται τώρα η κ. Μαριλένα Ευαγγέλου να φέρει εις πέρας. Δεδομένου ότι η κ. Ευαγγέλου είναι δημοσιογράφος εκτιμω πως γνωρίζει απο πρώτο χέρι τα προβλήματα του κόσμου, και ευελπίστώ πως θα πράξει το μέγιστο τω δυνατοτήτων της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *