ΑΥΓΟΡΟΥ: Φουντώνει η αγωνία για τον Κυπριανό, έδωσαν δείγμα DNA οι γονείς, σήμερα οι έρευνες στο Βαγόνι 3. Άφαντή και η Αναστασία

Εντείνεται η αγωνία για τους δύο Κύπριους φοιτητές που αγνοούνται στα συντρίμια των μοιραίων τρένων που συγκρούστηκαν μετωπικά στην περιοχή των Τεμπών, “γράφοντας” την μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία που βίωσε ποτέ ο Ελληνισμός.

Πρόκειται για τον 23χρονο φοιτητή Νομικής Κύπρο Παπαϊωάννου από το Αυγόρου και την 24χρονη φοιτήτρια Αναστασία Αδαμίδου από την Πάφο.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι των δύο παιδιών έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν τραυματίες του φοβερού δυστυχήματος για να αναζητούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οικείοι του Κυπριανού έχουν ήδη δώσει δείγμα DNA προκειμένου να διακριβωθεί η τύχη του 23χρονου, ενώ η οικογένεια της Αναστασίας αναμένεται να το πράξει σήμερα. 

Στο πλευρό τους έσπευσε και ο Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους συγγενείς των δύο παιδιών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *