Σωτήρης Ιώαννου για μεταναστευτικό: “Απο την στιγμή που υπάρχει αδυναμία απέλασης του η μόνη λύση είναι η αποτροπή”

Μια ανάρτηση στα ΜΚΔ έκανε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Σωτήρης Ιωάννου, αναφέροντας πως το ζήτήμα της παράνομης μετανάστευσης απο την στιμγή που υπάρχει αδυναμία απέλασης των παράνομων μεταναστών, η μόνη λύση όπως αναφέρει είναι η αποτροπή.

Αυτούσια η ανάρτηση του:

Ο Κωνσταντίνος Πετρίδης υπήρξε πρωτοκλασατο στέλεχος της προηγούμενης Κυβέρνησης. Υπουργός Εσωτερικών και αργότερα Υπουργός Οικονομικών. Δύο καίρια πόστα που αντιλαμβάνονται πλήρως το ζήτημα της Παράνομης Μετανάστευσης.

Σε χθεσινή του συνέντευξη δήλωσε ξεκάθαρα ότι όσα μέτρα παρθηκαν δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Μονη και ουσιαστική λύση είναι η ΑΠΟΤΡΟΠΗ. Και το παράδειγμα του φρακτη υπήρξαν χώρες που το χρησιμοποίησαν σωστά και έλυσαν σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τους (Ουγγαρία, Πολωνία, Ελλάδα, Εσθονία, Λετονία).

Επιβεβαιώνει δηλαδή τα όσα λέμε εδώ και χρόνια. Απο τη στιγμή που υπάρχει αδυναμία απέλασης τους, θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να αποτρέψουμε την είσοδο τους.

Αλλιώς και τα επόμενα χρόνια εδώ θα είμαστε να αναρωτιομαστε πως λύνουμε το πρόβλημα και να το βλέπουμε να διογκώνεται.

Και επειδή κάποιοι αρέσκονται να ισοπεδώνουν τα πάντα όλα αυτά ΔΕΝ είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ. Είναι η πραγματικότητα που υποφέρουν οι συμπατριώτες μας στους δρόμους και τις γειτονιές της Κύπρου.

One Reply to “Σωτήρης Ιώαννου για μεταναστευτικό: “Απο την στιγμή που υπάρχει αδυναμία απέλασης του η μόνη λύση είναι η αποτροπή””

  1. Σε ένα νησί γύρω γύρω θάλασσα και μια πράσινη γραμμή πως θα κάνεις αποτροπή η μόνη λύση είναι η άμεση απέλαση εκκαθάριση όταν ξερή ο λαθρομετανάστης ότι μόλις συλληφθεί θα απελαθεί και θα πάνε και τα λεφτα που πλήρωσε για να έρθει δεν θα τολμήσει να έρθει ξανά.Τωρα ερχωνται ξέρουν ότι θα βρουν επιδόματα πολλά ωφελήματα όλα δωρεάν η λαθρωμεταναστευση είναι καθοδηγούμενη για φτηνά εργατικά χέρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *