Η μαγεία του βυθού

Του Γεώργιου Παύλου 

Συναντηθήκαμε με ένα μοναδικό φωτογράφο ίσως ο  μοναδικός στο  είδος του στην Κύπρο , ένας φωτογράφος αλλιώτικος όχι μόνο στο καλλιτεχνικό κομμάτι αλλά και εξαιρετικός χαρακτήρας, αγάπα αυτό που κάνει δίνετε με πάθος και αφοσίωση, έγινε το χόμπι του επάγγελμα … και το αποτέλεσμα μοναδικό από τον φωτογράφο βυθών Κώστα Κωνσταντίνου..

Μας είπε στην όμορφη κουβέντα  που κάναμε ότι η πρώτη του υποβρύχια φωτογράφιση ήταν το 2016 μήνα Σεπτέμβριο  στον Πρωταρά (νυχτερινή κατάδυση μικρογραφίας, δηλαδή η λεπτομέρεια του βυθού.

Επίσης μας έχει αναφέρει πως η φωτογραφία στην ζωή του είναι από 16 χρονών το 1989 με φίλμ     

Από το 2013 – 2016 ήμουν αθλητής ελεύθερης κατάδυσης Κύπρο, Ελλάδα, Ρουμάνια, μετά άφησα τον αθλητισμό και έτσι άρχισα  επαγγελματικά την φωτογραφία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας πήγε και σε αρκετές  χώρες και ένα σπουδαίες φωτογραφίσεις όπως Μέξικο,  ερυθρά θάλασσα, Γερμανία , Φιλιππίνες  Σπουδαίο έργο και κληρονομία αυτού του τόπου πλέον είναι το μουσείο θάλασσας στην Aγία Νάπα με συνεργασία του δήμου Αγίας Νάπας και το τμήμα αλιείας, η δουλεία του Κώστα αξίζει θαυμασμού που έβαλε και αυτός τις γνώσεις και την τέχνη του για αυτό πραγματικά το υπέροχο μουσείο  !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *