Δημητρίου καλεί…Δημητρίου σε debate

Tην πρόταση του για ένα debate με την Αννίτα Δημητρίου ενόψει των εκλογών για την Προεδρία του ΔΗΣΥ το ερχόμενο Σάββατο επανέλαβε από το στούντιο της εκπομπής Alpha Καλημέρα ο Δημήτρης Δημητρίου. Όπως εξήγησε, δεν το εισηγείται με σκοπό τη δημιουργία αντιπαράθεσης, αλλά για να γίνει μια συζήτηση που να αναδείξει τις διαφορετικές προσεγγίσεις που έχει ο καθένας τους για την επόμενη μέρα στον ΔΗΣΥ.

Ο κ. Δημητρίου είπε πως θα μπορούσε είτε την Πέμπτη είτε την Παρασκευή να γίνει μια κουβέντα ανθρώπινη, όμορφη και δημιουργική ώστε να δίνονται άμεσες απαντήσεις σε καίρια ζητήματα που σχετίζονται με την επόμενη μέρα στην παράταξη. Ο ίδιος είπε επιθυμούσε να γινόταν αυτό από την περασμένη βδομάδα, ωστόσο μεσολάβησε η τραγωδία στα Τέμπη.

Εξηγώντας το όραμα του για τον ΔΗΣΥ, ο κ. Δημητρίου είπε πως στόχος του είναι να μεγαλώσει και να ενισχυθεί η παράταξη και να γίνει ένα κόμμα μελών και όχι ένα κόμμα παραγόντων. Ανέφερε ακόμη πως ο ίδιος πιστεύει ότι έχουν διαφορές με την Αννίτα Δημητρίου και παρέπεμψε στις δράσεις που εισηγείται προς αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει τόνισε στις τοπικές επιτροπές να γίνονται διάφορες ημερίδες, εκδηλώσεις, συζητήσεις ώστε ο κόσμος να έρθει κοντά στον ΔΗΣΥ. Πρότεινε μάλιστα τη δημιουργία τμήματος ανθρώπινου δυναμικού που θα φέρνει τον κόσμο κοντά για να ασχοληθεί με τα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *