Απάντησε στην Ραφαέλλα η CyprusAirways…”Απολογούμαστε για το πως έχεις νιώσει στο πρόσφατο περιστατικό”.

Απάντηση στην Ραφαέλλα Μιλτιάδου, έδωσε η αεροπορική εταιρεία CyprusAirways, μετά την καταγγελία της, όπου η υπεύθυνη του αεροδρομίου την ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει λόγω του ότι ήταν ασυνόδευτη ανάπηρη, όπως αναφέρει η κοπέλα στην δημόσια καταγγελία της.

Μάλιστα η Ραφαέλλα, αναφέρει πως ούτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, δεν την άφησαν να τους εξηγήσει τα κινητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τελικά η κοπέλα ταξίδεψε αφου συνεπιβάτες της προσφέρθηκαν να γίνουν συνοδοί της προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα.

Η αεροπορική εταιρεία απάντησε την κοπέλα λέγοντας: “Αγαπητή Ραφαέλα, Καταρχάς απολογούμαστε για το πώς έχεις νιώσει στο πρόσφατο περιστατικό. Θέλουμε να να ξέρεις ότι στη Cyprus Airways είναι απαράβατη αρχή μας η ισότιμη αντιμετώπιση και ο σεβασμός όλων των επιβατών μας. Σου απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για μια συνάντηση στα γραφεία μας. Όπου θα σε ακούσουμε, θα συζητήσουμε τα προβλήματα που μπορεί ν’ αντιμετωπίζουν άτομα με κινητικές δυσκολίες και μαζί να βρούμε λύσεις για βελτίωση των συνθηκών κατά τη διάρκεια των πτήσεων μας. Πάντα όμως με γνώμονα τη συλλογική ασφάλεια και τους τοπικούς, Ευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους κανονισμούς (IATA).”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *