Οδηγείται αύριο στην τελευταία του κατοικία ο άτυχος Χρήστος. Συνέχεια στις έρευνες για ιατρική αμέλεια

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται αύριο ό άτυχος Χρήστος Παυλού απο την Λεμεσό ο οποίος κατέληξε την επόμενη μέρα αφου επισκέφθηκε τον προσωπικίο του γιατρό.

Ο άτυχος νεαρός την περασμένη Τρίτη είχε παρουσιάσει πόνους στο στέρνο και την πλάτη. Αφού δεν αισθανόταν καλά επισκέφθηκε τον προσωπικό του ιατρό ο οποίος τον εξέτασε και σύμφωνα με τον πατέρα του, του χορήγησε παυσίπονα.

«Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό. Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του τρία παυσίπονα χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξαναέλα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματα δεν είχαν υποχωρήσει. Την επόμενη μέρα, ενώ έκανε μπάνιο η μητέρα του, τον εντόπισε αναίσθητο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες δεν κατέστη δυνατό να επαναφέρει τις αισθήσεις και λίγο αργότερα ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

«Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα».

“Τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή, τζιαι γω τωρά πρέπει να πάω να τον θάψω”

Αστυνομία Κύπρου

«Σύμφωνα με τα ευρήματα ο θάνατος του 34χρονου οφείλεται σε ρήξη καρδιάς».
Η οικογένεια του 34χρονου μετέβη  στην αστυνομική  διεύθυνση Λεμεσού, όπου σε γραπτή κατάθεση κατήγγειλε ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *