Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης. Εξετάζει ρουχισμό του 30χρονου ο Ματσάκης, εν αναμονή για το πόρισμα Σπηλιωπούλου

Ανατροπές επί ανατροπών στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης Lesya, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού, καθώς η δεύτερη νεκροτομή, όπως όλα δείχνουν, έρχεται να ανατρέψει την πρώτη.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, ενώ σήμερα στις 14:00 ο ιδιώτης ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, ο οποίος εκπροσωπεί τον 30χρονο ύποπτο, αναμένεται να επιθεωρήσει τα ρούχα, τόσο του ιδίου, όσο και του θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη νεκροτομή κατέληξε στο σενάριο εγκληματικής ενέργειας, καθώς καταγράφηκε κάταγμα υοειδούς οστού που παραπέμπει σε στραγγαλισμό, αλλά και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η δεύτερη, ωστόσο, φαίνεται να ανατρέπει την πρώτη, με την Χαρά Σπηλιοπούλου, η οποία επανεξέτασε τη σορό, να αναμένει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων προτού ανακοινώσει το πόρισμά της, το οποίο αναμένεται να σταλεί στον Γενικό Εισαγγελέα εντός της ημέρας.

Πάντως, η Αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνηση όλων των ενδεχομένων. Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, οι έρευνες στρέφονται και προς άλλες κατευθύνσεις, πραγματοποιούνται δικανικές εξετάσεις σε τεκμήρια, ενώ διερευνώνται και οι ισχυρισμοί του 30χρονου υπόπτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *