Συμφωνούν ότι διαφωνούν οι ιατροδικαστές…Στο μικροσκόπιο τα τηλέφωνα της 28χρονης και του Υπόπτου

Πέπλο μυστηρίου, συνεχίζει να καλύπτει τον θάνατο της 28χρονης Lesyas απο την Ουκρανία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στην Πέτρα του Ρωμιού.

Σύμφωνα με την νεκροτομή που διενήργησαν η Αγγελική Παππέτα και ο Ορθόδοξος Ορθοδόξου, αποφάνθηκαν ότι ο θάνατος της, πορήλθε απο εγκληματική ενέργεια, καθώς εντοπίστηκαν τραύματα στο λαιμό και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Ωστοστο ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης, που εκπροσωπέι και ον 31χρονο ύποπτο απεφάνθηκε πως ο θάνατος της 28χρονης ήταν ατύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι 31χρονος είναι υπο σύλληψη μετά το πόρισμα της πρώτης νεκροτμομης, ενώ αναμένεται το πόρισμα της Ελληνίαδας ιατροδικαστού Χαράς Σπηλιοπούλου.

Πάντως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του αρχηγείου αστυνομίας, Χρήστου Ανδρέου, κάνει λόγο για μια δύσκολη και περιπλοκή υπόθεση με πολλά κενά τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι έρευνες της Αστυνομίας στις δύο τηλεφωνικές συσκευές τόσο της άτυχης 28χρονης όσο και του υπόπτου συζύγου της, τα ευρήματα των οποίων βρίσκονται στα χέρια των ανακριτών. Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται επίσης οι ισχυρισμοί του 31χρονου υπόπτου, ο οποίος υποστηρίζει πως πρόκειται για ατύχημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *