Περιμένουν με αγωνία το πόρισμα Σπηλιοπούλου, προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση αν πρόκειται για έγκλημα η ατύχημα

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Με αγωνία περιμένουν το πόρισμα της Ελληνίας Ιατροδικαστού, Χαράς Σπηλιοπούλου, με την οποία ευελπιστουν ότι θα ρίξει φως στην υπόθεση θανάτου της 28χρονης lesias απο την Ουκρανία.

Πάντως όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ecosmoscy, η 28χρονη κοπέλα, είχε γνωριστέι με τον 31χρονο Γεωργιανό, λίγους μήνες πρίν και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε είδυλλιο.

Ωστοσο οι πληροφορίες που κατείχε το ecosmοscy, ότι οι δύο λίγο πριν το μοιραίο είχαν κλανει χρήση ναρκωτικών επιβεβαιώθηκαν και στο δικαστήριο.

Πάντως είναι απο τις λίγες φορές που οι ιατροδικαστές, συμφωνούν ότι διαφωνούν, με την Αγγελική Παππέτα και τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου να διαπιστώνουν πως ο θάνατος της 28χρονης κοπέλας πρόκειται για δολοφονία, ενω ο Μάριος Ματσάκης ο οποίος εκπροσωπεί και τον 31χρονο, σύμφωνα με το πόρισμα του, ο θάνατος της προήλθε απο ατύχημα.

Πάντως καθοριστικής σημασίας θα παίξει το πόρισμα της Ελληνίδας Ιατροδικαστου, Χαράς Σπηλιοπούλου, η οποια όπως πληροφορούμαστε, έχει σηκώσει μανίκια για τα καλά με σκόπο την εξιχνίαση της εν λογώ υπόθεσης .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *