Δεν “βλέπει” έγκλημα η Σπηλιοπούλου στην υπόθεση θανάτου της Lesyas

Παραδόθηκε χθες το πόρισμα της ιατροδικαστού από την Ελλάδα, Χαράς Σπηλιοπούλου, σε σχέση με τα ευρήματά της μετά και τη δεύτερη νεκροτομή την οποία διενήργησε επί της σορού της άτυχης 28χρονης Ουκρανής, Λέσια Μπίκοβα, που βρέθηκε στις 11 Μαρτίου νεκρή κάτω από γκρεμό στην Πέτρα του Ρωμιού.

Ενώ η αρχική ιατροδικαστική εξέταση των κυβερνητικών ιατροδικαστών Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου έκανε λόγο για ανάγκη διενέργειας έρευνας σε σχέση με πιθανή εγκληματική ενέργεια, ο 31χρονος σύντροφός της, που συνελήφθη ως ύποπτος για τον θάνατό της, επέμενε πως η κοπέλα έπεσε από τον γκρεμό ενώ προσπαθούσε να βγάλει μία σέλφι.

Σημειώνεται πως το διάταγμα προσωποκράτησης του 31χρονου υπόπτου που έχει ανανεωθεί για άλλες τρεις ημέρες και εκπνέει σήμερα Παρασκευή.

Το πόρισμα πάντως της κυρίας Σπηλιοπούλου παραδίδεται σήμερα στη νομική υπηρεσία η οποία θα το συνεκτιμήσει μαζί και με τα στοιχεία που συνέλεξαν οι ανακριτές της αστυνομίας σε σχέση με την υπόθεση, και θα αποφασίσει για το τι μέλλει γενέσθαι.

Πάντως, όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, το πόρισμα Σπηλιοπούλου δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει στραγγαλισμό και σεξουαλικό έγκλημα. Φαίνεται επίσης να έχει καταδειχθεί κάκωση του υοειδούς οστού, κάτι όμως που από μόνο του δεν καταδεικνύει πάντα στραγγαλισμό, αφού θα πρέπει να υπάρχουν και άλλες ιατροδικαστικές ενδείξεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *