Τρείς ιατροδικαστικές εξετάστεις, δύο διαφορετικά πορίσματα

Τρέις ιατροδικαστικές εξετάσεις, δύο διαφορετικά πορίσματα σε σχέση με τον θάνατο της 28χρονης lesyas απο την Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πόρισμα των Ορθόδοξου Ορθοδόξου και Αγγελικής Παππέτα, ο θάνατος της 28χρονης προήλθε απο έγκλημα καθώς σύμφωνα με το πόρισμα τους, εντοπίστηκαν σημάδια σεξουαλικής κακοποιησης και τραύματα στον λαίμο.

Ωστόσο ο Μάριος Ματσακης, ο οποίος και εκπροσωπεί και τον 31χρονο ύποπτο, αποφάνθηκε πως ο θάνατος της lesyas οφείλεται σε ατύχημα, πόρισμα το οποίο συγκλίνει με της Ελληνίδας Ιατροδικαστου Χαράς Σπηλιοπούλου η οποία δεν “βλέπει” εγκλημα ούτε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Μάλιστα όπως πληροφορούμαστε υπάρχει όντως κάταγμα οστού που απαντάται και σε περιπτώσεις στραγγαλισμού, στην προκειμένη περίπτωση ωστόσο, όλα τα άλλα στοιχεία που εξετάσθηκαν, συνηγορούν προς την κατεύθυνση του τραύματος από την πτώση της 28χρονης από μεγάλο ύψος και όχι σε εγκληματική ενέργεια.

Το γεγονός αυτό κάνει το έργο των ανακριτών ακόμα πιο δύσκολο, αφού οι ιατροδικαστικές εξετάσεις των τεσσάρων ιατροδικαστων είναι εντελώς αντίθετες.

Σημειώνεται ότι οι δύο όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ του ecosmsocy, λίγο πριν το μοιραίο γεγονός είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαϊνης καθώς και αλκοόλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *