Η καφετέρια επωδή έχει καταφέρει να δώσει άλλη ατμόσφαίρα στην επ. Αμμοχώστου. Μοναδικές μουσικές βραδιές, κρασί, και εντυπωσιακά πιάτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η καφετέρια Επωδή στο Παραλίμνι έχει καταφέρει να εδραιωθεί απο τους κατοίκους της επαρχίας Αμμοχώστου.

Το επωδη το οποίο συνδυάζει μια διαφορετική αρχικτενονική, που θυμίζει κάτι απο Ελλάδα, προσπαθεί με γνώμονα πάντα το κοινό καλό, να προσφέρει στους θαμώνες του, την πιο ζεστη ατμόσφαιρα, με μοναδικά πιάτα παρέα με κρασί και μοναδικά κοκτέιλ, ενώ δίνει την ευκαιρία σε καλλιτέχνες να ανδείξουν το πρόγραμμα τους και να συντροφεύσουν, με τους μουσικές τους επιλογές.

Θαμώνες της δημοφίλους καφετέριας μιλώντας στο ecosmoscy, ανέφερα πως “Το επωδή είναι ένα αγάπημένο στέκι, εδραιωμένο στην επαρχία Αμμοχώστου εδώ και χρόνια. Τα μουσικά events που διοργανώνει, είναι – αν – θέλετε μια ανάσα απο την καθημερινότητα, αφού οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, δεν σου αφήνουν¨και πολλά περιθώρια χαλάρωσης. Έτσι το επωδή, μας δίνει την ευκαιρία, να χαλαρώσουμε για λίγο και να απολαύσουμε μικρές καθημερινές στιγμές.

Στο μετξύ χθες, η Βιργινία Φουρναρή και ο Chris Ολύμπιος απογείωσαν για ακόμη μια φορά την βραδιά στο πολυσύχναστο στέκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *