Μητέρα παιδιού 2, 5 ετών κατακεραυνώνει το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου “Δεν μπορούμε να ασχοληθούμε μαζί σας τώρα”.

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε μητέρα για το Γ.Ν.Α, για τις πρώτες βοήθειες του νοσηλευτηρίου.

Όπως αναφέρει η μητέρα, την Τέταρτη το μεσημέρι παρέλαβε το παιδί της απο το σχολείο με αφόρητους πόνους στην κοιλιά, ενώ το παιδί έκανε εμετούς .

Η μητέρα συνεχίζοντας στην ανάρτηση της αναφέρει πως οι ιατροί στα ΤΑΕΠ έβλεπαν το παιδί να κάνει εμετούς και να κοιμάται πάνω της απο την εξάντληση, χωρίς βστόσο να κάνουν κάτι πέρα απο έναν νοσηλευτή που όπως υποστήριζει έλεγε στους ιατρούς να το πάνε άμεσα μέσα για εξέταση.

Η γυναίκα αναφέρει πως βγαίνει ξαφνικά κάποιος απο το τμήμα επειγόντων περιστατικών, ο οποίος είπε στην γυναίκα “Τώρα έχει τροχαίο δεν θα ασχοληθούμε μαζί σας να περιμένετε!”

Αρπάζοντας τον λόγο η γύναίκα είπε πως “Δεν υπάρχει κάποιος να βοηθησει ένα μωρό 2.5 ετών που υποφέρει;” “Οχι” της απάντησε όπως υποστηρίζει.

Συνεχίζοντας στη ανάρτηση η μητέρα του παιδιού αναφέρει “Ξεκίνησα κλάμα. Στην τελική μας βάζει σε ένα δωμάτιο, τους λέω το παιδί πονεί την κοιλιά του και μετά κάνει εμετό. Δεν ηρεμά. Έρχεται ένας παιδίατρος, μόλις είδε το παιδί είπε ότι πρόκειται για αφυδάτωση. Μας κάνουν εισαγωγή. Δεν έκαναν ούτε και έναν υπέρηχο απλά έκριναν ότι είναι ίωση. Το παιδί όλη νύχτα πονούσε και υπέφερε και μου έλεγαν έτσι είναι η γαστρεντερίτιδα λογικό να πονεί. Εγώ όμως ένιωθα ότι είναι κάτι άλλο και τους ρώτησα αποκλείεται να είναι τυφλό; Μου απαντάει μια εκεί το τυφλό του μωρού ακόμα δεν αναπτύχθηκαι και θα είναι αυτo; Eντάξει λέω. Το μωρό άρχισε πυρετούς 3 τα ξημερώτα τους λέω. Μου λένε έτσι είναι η ίωση και του βάζουν αντιπυρετιλό. Τους λέω συνεχίζει να πονεί. “Εντάξει” μου λένε θα αρχίσει ευκοιλιότητες απο την ίωση. Εγώ όμως ένιωθα ότι κατι άλλο είναι. Περνάει η νύχτα και το πρωί έρχεται παιδίατρος. Πως είναι μου λέει το παίδι; Χάλια της λέω, το παιδί μου πονεί. Άρχισε να του πιέζουν την κοιλιά και το παιδί ούρλιαζε. Εγώ να κλαίω και σε κάποια στιγμή και σε κάποια στιγμή της λέω “Κανεί πονεί”. Μου λέει άσε με να δω. Της λέω το μωρό απο χθές έπρεπε να το δείτε και να του κάνετε ένα υπέρηχο τουλάχιστον. Το βάζουν μετά απο κάποια στιγμή γθα υπέρηχο και μετά απο ώρες δυσκολίας ο ακτινολόγος παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κοιλιά του παιδιού. Οι δέιχτες φλεγμονής ανέβηκαν πάνω και μου λένε “Το παιδί πρέπει να μεταφερθεί επιγόντως στο Μακάρειο”. (Η παιδίατρος όταν τα άκουσε αυτά η απάντηαση της ήταν “Υπέθεσα ότι είναι απλά αφυδάτωση” Τελικά το μωρό ηταν όντως το τυφλό του, και με εβγαζαν τρελή. Μου είπαν απο το Μακάρειο ότι “στο τσακ το προλάβαμε”. Να σημειώσω ότι όλοι εδώ στο μακάρειο είναι άψογοι και μακάρι να ερχόμουν απο την αρχή εδώ. “Μαμάδες να ακούτε το ενστικ΄το τας και να πιέζετε κατάστασεις. Όταν ρώτησα γιατί δεν μου έκαναν απευθείας υπέρηχο αφού πονούσε το παιδί μου λέει μια στο ΤΑΕΠ Αμμοχώστου επείδη δεν καλύπτει το ΓεΣυ. Και της λέω αρα αν πέθαινε το μωρό μου θα λέγαμε οτι δεν κάλυπτε το ΓεΣΥ; Mην το βλέπεις έτι δεν μπορούμε να κάνουμε υπέρηχους σε όποιο μπορεί. Το μωρό 2.5 χρονών δεν είναι λογικό ότι έπρεπε να του κάνεις ; Πως να συνεννοηθείς με ένα μωρό που πονεί αφόρητα αν δεν τα ψάξεις όλα; Kλείνω εδώ. Απλα δεν έχουμε υπόθση τα νοσοκομεία μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *