Σήμερα η νεκροτομή στο δίμηνο αγγελούδι που «έσβησε» στην Πάφο

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία επί της σορού του βρέφους, που εντοπίστηκε νεκρό από τους γονείς του το Σάββατο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοψία στη σκηνή δεν έχει διενεργηθεί, αφού λόγω των γεγονότων που προέκυψαν δεν κρίθηκε ότι χρειάζεται, ενώ η νενομισμένη νεκροτομή που αναμένεται να καταδείξει τα αίτια του θανάτου του δίμηνου βρέφους αναμένεται να γίνει σήμερα στο νεκροτομείο σε ώρα που δεν έχει διευκρινιστεί. Συγκεκριμένα η Αστυνομία ανέφερε πως αναμένει από την ιατροδικαστή να ενημερώσει για τον χώρο και τόπο της διενέργειας της νενομισμένης νεκροτομής.

Στο μεταξύ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το Σάββατο νεκρό το  βρέφος από τους γονείς του διερευνώνται από την Αστυνομία Πάφου. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Νίκο Τσαππή, το δίμηνο αγοράκι δεν φέρει εξωτερικές κακώσεις.

Το αγοράκι, ηλικίας σχεδόν δύο μηνών, μεταφέρθηκε αναίσθητο το πρωί του Σαββάτου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το αγοράκι διέμενε μαζί με τους γονείς του στην Πάφο – και οι δύο ηλικίας 23 ετών – οι οποίοι αφού το εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου αναίσθητο στο κρεβάτι του, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από τον επί καθήκοντι ιατρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *