Eξιστορεί το θαύμα που έζησε απο τον Άγιο Εφραίμ…”Έκλαιγε η γιατρός”

Το θαύμα που έζησε με τον Άγιο Εφραίμ, εξιστόρησε ο Κωνσταντίνο Δ. και αναρτήθηκε σε σελίδα του Facebook «Άγιος Εφραίμ – Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο – Χολέτρια Πάφος».

Ο Γολγοθάς του ξεκινά το 2020 όταν εμφανίστηκε ένα κουβάρι στον δεξί τον όρχι όπου μετά από εξειδικευμένες εξετάσεις, έδειξε ότι είναι μεταστατικός καρκίνος με αποτέλεσμα να αφαιρεθεί. Τρείς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε μετάσταση στο δεξί του χέρι. Μετά από μαγνητική τομογραφία (MRI) φάνηκε ότι υπάρχουν δυο κουβάρια άλλα στην τελική, μετά από χειρουργείο όπου και έπρεπε να αφαιρεθούν, βρέθηκαν τρία. 19 Δεκεμβρίου του 2020, ξεκίνησε ο κύκλος των χημειοθεραπειών όπου ξαφνικά βρέθηκε κουβάρι στον αριστερό ώμο αυτή τη φορά αλλά και στο γόνατο.

Όπως αναφέρεται, εκεί που πήγε να κάνει και πάλι εξειδικευμένες εξετάσεις φάνηκε από το πουθενά πρήξιμο στο έντερο και κάποιες σκιές οι οποίες ανησύχησαν την ογκολόγο και τον προέτρεψε να πάει για γαστροσκόπηση. Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί κουβάρι 0.3 cm όπου και αυτό ήταν μεταστατικός καρκίνος. «Με ενημερώνει η ογκολόγος ότι τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και πρέπει επειγόντως να αφαιρεθεί» σημειώνει.

Για το θαύμα που έζησε, εξήγησε: «Εδώ θέλω να σημειώσω ότι είχα διαβάσει πως θα υπάρχουν για προσκύνημα τα ιερά λείψανα και οι ιερές παντόφλες του Αγίου Εφραίμ εκ νέας Μάκρης στην Παναγία του Τράχωνα στην Λευκωσία. Αν και ήμουνα εξαντλημένος και το σώμα μου ένιωθα να με εγκαταλείπει, πήγα στο προσκύνημα και παρόλη την ταλαιπωρία μιας και υπήρχε κοσμοσυρροή, κατάφερα να προσκυνήσω. Ξεχάστηκα όμως στο να πάρω λαδάκι του Αγίου, γι’αυτό και λίγες μέρες μετά είδα πάλι μέσω Facebook πως τα λείψανα μεταφέρθηκαν στην Ανθούπολη στην εκκλησία Μεταμορφώσεως του Σωτήρος. Πήγα και πάλι εκεί και αυτή τη φορά πήρα και λαδάκι του Αγίου με το οποίο και σταυρωνόμουνα καθημερινά. Όταν πήγα για ύπνο το βράδυ, ένιωσα ένα βάρος από πάνω μου και κάποιο να μου λέει, ‘’Ήρθα να σε κάνω καλά και εγώ θα είμαι ο γιατρός σου’’. Χωρίς να βλέπω κάποιο πρόσωπο η κάτι, συνεχίζει να μου λέει ‘’Αυτούς τους σταυρούς που θα αφήσω στο σώμα σου, θα μείνουνε για πάντα’’. Ξυπνάω μετά απότομα και βλέπω τις πιτζάμες μου σκισμένες και τρεις ολοκόκκινους σταυρούς στα σημεία όπου είχα καρκίνο. Πήρα αμέσως την ογκολόγο μου και μου είπε πως έχει ζήσει και έχει δει πολλά θαύματα γι’αυτό να πάω να κάνουμε και πάλι εξετάσεις. Πήγα στον Άγιο Θέρισσο όσοι γνωρίζουν για τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν. Σήμερα λοιπόν έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία και συγκρίθηκαν με τα προηγούμενα. Το αποτέλεσμα, ΟΛΑ να είναι πεντακάθαρα, να μην υπάρχει τίποτα και ακόμη και η ίδια η γιατρός να βάζει τα κλάματα από συγκίνηση μπροστά μου. Τι είναι αυτό τώρα; Δεν είναι θαύμα; Δεν πρέπει να τον ευχαριστώ και να τον ευγνωμονώ για όσο ζώ;; Έταξα ότι πρέπει ο κόσμος να το μάθει το συντομότερο και αμέσως επικοινώνησα με τον κύριο Μάριο Χαπέρη και τον παρακάλεσα να το μοιραστεί με όλους εσάς τους πιστούς. Δοξάζω το όνομα σου Άγιε Εφραίμ μου».

Στο τέλος της ανάρτησης, αναφέρεται: «Ο Άγιος μας, ο Άγιος Εφραίμ, θέλει τα θαύματα του να ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο που στο μοναστήρι του υπάρχουν δεκάδες τόμοι από βιβλία καταγράφοντας τα θαύματα του. Ο λόγος;;;Απλός… Ο κόσμος να ακούει, να μαθαίνει, και να έρθει κοντά του ετσι ωστε την ώρα που θα χρειαστεί ένα χέρι βοηθείας μιας ανώτερης δύναμης να μπορεί να τον επικαλεστεί. Να θυμίσουμε ότι αυτή την 9 Απριλίου Παρασκευή με Κυριακή 11 Απριλίου όλοι οι φίλοι του Αγίου μπορούν να τον επισκεφτούν στο προγγραματισμενο ιερό προσκύνημα στην Σωτήρα Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στον ιερό ναό της Αναστασεως του Σωτήρος. Όποιος χρειάζεται περισσότερα λεπτομέριες μπορεί να επικοινωνήσει με τον κυριο Μάριο Χαπέρη στο 97659518. Βοήθεια μας ο Άγιος Εφραίμ ο Άγιος Πατέρας μας..»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=142329294560356&id=105685098224776

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook «Άγιος Εφραίμ – Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο – Χολέτρια Πάφος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *