Στέλνει μήνυμα στο Πρόεδρο και “πυροβολεί” το Υπουργείο Εργασίας. “Έχω φθάσει στο σημείο να σας στέλνω ακόμα και στο facebook με την ελπίδα να το δείτε”

Mήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την αδικία και αξιοπιστία όπως αναφέρει του Γραφείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων στέλνει πολίτης με αφορμή την αποκοπή του ανεργειακού επιδόματος προς τον πατέρα του, του οποίου κανεις δεν ανάφερε ότι τερματίστηκε το ανεργειακό του.

Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο πολίτης αναφέρει.

Καλησπερα πρόεδρε.

Ως πολίτης αυτής της χώρας έχω να εκφράσω ενα μεγάλο πρόβλημα που βασανίζει αρκετούς πολίτες της χώρας μας, το οποίο και είναι το επίδομα ανεργίας !

Έχω φθάσει στο σημείο να στέλνω σε εσάς στο Facebook χωρίς να ξέρω αν θα το δείτε και αν θα ενημερωθείτε ποτέ γιατί είστε η τελευταία μου ελπίδα.

Έχω απευθυνθεί επίσης στον υπουργό εργασίας και κοινωνικών ασφαλίσεων Γιάννη Παναγιώτου και σε όλα τα κανάλια της κυπριακής τηλεόρασης.

Το θέμα μου είναι ότι ο πατέρας μου Νίκος Γιατρού ως εργαζόμενος σε παραθαλάσσια μικρά σκάφη στον Πρωταρά δεν έχει πάρει καθόλου λεφτά από τον Δεκέμβριο μόνο ένα ποσό της τάξεως των €600.

Ο λόγος αυτός είναι γιατί, άργησε να βάλει την ηλεκτρονική του υπογραφή για 2 μέρες και όταν το αντιλήφθηκα του είπα να μεταβεί στο γραφείο κοινωνικών ασφαλίσεων στην Δερυνεια. Πήγε, υπόγραψε κανονικά αλλά δεν του είπαν ότι το ανεργειακο του τερματίστηκε. Έτσι συνέχισε να υπογράφει κανονικά αλλά για την περίοδο των υπολοίπων μηνών δεν είχε δεχθεί λεφτα. Όταν μιλούσα και εγώ και ο ίδιος με κοινωνικές ασφαλίσεις, γραφείο εργασίας, τον τηλεφωνικό αριθμός 1450 και άλλους διάφορους που αφορούσε αυτό το θέμα ΚΑΝΕΝΑΣ δεν του είπε ότι τερματίστηκε το ανεργειακο του και έχουμε φθάσει στο σήμερα όπου ενημερώθηκε από το γραφείο κοινωνικών ασφαλίσεων ότι τερματίστηκε από τον Δεκέμβριο με αποτέλεσμα να χάσει ένα ποσό γύρω στα 3000 ευρώ.

Ο άνθρωπος αυτός είναι μεροκαματιάρης δουλεύει 6 μήνες την καλοκαιρινή σεζόν μόνο και λόγο προβλημάτων υγείας δεν μπορεί να δουλέψει χειμώνα. Η μητέρα μου είναι με σύνταξη ανικανότητας μετά από εγχείρηση σπονδυλοδεσιας που είχε ως αποτέλεσμα μετά από 3 χρόνια να σπάσουν 2 έκτων 6 βιδών που είχαν τοποθετηθεί στην επέμβαση.

Έχουν αρκετές υποχρεώσεις όπως και ένα δάνειο, αλλά λεφτά δεν πήρε για το παραπάνω θέμα που ανάφερα.

Παρακαλώ θερμά την βοήθεια σας.

Δεν γίνεται εν έτη 2023 να μην πέρνει ο κόσμος το ανεργειακο του γιατι δεν ενημερώθηκε από κανένα αρμόδιο ότι έχει διαγραφεί από άνεργος.

Ελπίζω να δείτε το μήνυμα μου και να βοηθήσετε !

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *