H νέα επαναστατική μέθοδος καθαριότητας απο την Prouve και την Μαρία Αθανασίου!

Καθημερινά ακούμε την κλισέ φράση έχω κουραστέι με τις δουλειές του σπιτιού…Όλα εξελλίσσονται αλλά οι δουλειές μένουν το ίδιο…Όμως η η Prouve έρχεται να τα αλλάξει όλα !!

Η prouve είναι άμεσα επηρεασμένη από την καθημερινή ζωή. Είναι θετικά ρεαλιστικοί. Δεν σχεδιάζουνε ταξίδια στο φεγγάρι, αλλά εστιάζουνε στις καθημερινές δραστηριότητες και τις καθιστούμε απλούστερες και πιο ευχάριστες. Εδώ δεν θα βρείτε μη-πρακτικά προϊόντα ή τυχαία gadgets. Όλα είναι σκόπιμα, αποτελεσματικά και αποδεδειγμένα. Επειδή “Prouvé” σημαίνει “αποδεδειγμένο”.

.

Αποτελέσματα με το προϊόν της Prouve Universal….Το πριν και το μετά

Με αυτά τα 2 προϊόντα Rust & Limescale και Dirt Buster με μόνο μία εφαρμογή 30 λεπτον έχουμε αυτό το αποτέλεσμα……

Πώς η Prouvé θα σας κάνει ευτυχισμένους;

Γνωρίζοντας τα προϊόντα μας, θα χαμογελάσετε τουλάχιστον τρεις φορές. Την πρώτη φορά, όταν θα νιώσετε το υπέροχο άρωμα. Την δεύτερη φορά, όταν ελέγξετε την λειτουργία τους και μία τρίτη φορά μόλις δείτε την τιμή τους. Πιστεύουμε ότι η ζωή αποτελείται από μικρές απολαύσεις, οι οποίες δεν πρέπει να κοστίζουν πολύ. Γι’ αυτό φροντίζουμε τόσο ώστε κάθε πράξη, ακόμα και η πιο απλή, να σας δίνει μεγάλη ικανοποίηση.

 

Kάποια παραδείγματα την χρήση της prouve :

Πώς θα αγοράσετε τα προϊόντα Prouvé;

Τα προϊόντα Prouvé είναι μοναδικά. Για να το τονίσουμε αυτό ακόμη περισσότερο, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε έναν μοναδικό τρόπο πώλησης: το καθαρό MLM. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε δίκτυο σταθερών καταστημάτων. Δεν θα βρείτε επίσης προϊόντα της Prouvé στα ράφια των σουπερμάρκετ, των φαρμακείων ή σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Μπορείτε να τα αγοράσετε μονάχα από τους Εταίρους μας. Όσες ενδιαφέρεστε να έχετε τα προϊόντα της prouve με έκπτωση, μπορείτε να μπείτε στο e-shop της εταιρείας μας cy.prouve.com με κωδικό σπόνσορα CY2302013 να κάνετε σύνδεση και να πάρετε ότι θέλετε με έκπτωση…..Για ελλαδα είναι gr.prouve.com με κωδικό σπόνσορα CY2302013..

Ή αλλιώς μπορείτε να επικοινωνήσετε  με την κα Μαρία Αθανασίου στο messenger και θα έρθει η παραγγελία σας την επόμενη μέρα με courrier :

Ποιο είναι το υπέροχο σχετικά με την Prouvé;

Τα προϊόντα μας δημιουργήθηκαν για να τα συστήνετε σε φίλους και γνωστούς σας. Γι ‘αυτό έχουμε για εσάς ένα απλό παιχνίδι: κάθε φορά που χρησιμοποιείτε ένα από τα προϊόντα μας και χαμογελάτε, σκεφτείτε σε ποιόν θα μπορούσατε να το συστήσετε. Διότι την χαρά πρέπει να την μοιραζόμαστε. Οπωσδήποτε.

Η Prouvé ενδιαφέρεται για το περιβάλλον;

Σε κάθε πακέτο μας θα βρείτε μια σφραγίδα „Yes, we care”, επειδή η απάντηση είναι ναι, μας νοιάζει. Ναι, ενδιαφερόμαστε. Μας απασχολεί το περιβάλλον, αλλά δεν προσποιούμαστε ότι διαθέτουμε 100% φυσικούς πόρους. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τεχνικές καινοτομίες και ανακαλύψεις στον τομέα της χημείας για να διευκολύνουμε την ζωή σας. Ελαχιστοποιούμε την χρήση αλλεργιογόνων, parabens, SLSs και λευκαντικών. Οι φόρμουλές μας είναι βιοδιασπώμενες ενώ οι συσκευασίες είναι πλήρως ανακυκλώσιμες. Ελέγχουμε τα προϊόντα μόνο στον εαυτό μας, ποτέ στα ζώα.Tα προιόντα είναι χωρίς χρωστικά με αιθέρια έλαια και αντιαλλεργικά .

εάν γίνει κάποιος συνεργάτης έχει τα πιο πάνω ωφελήματα :

Κάποιες πασχαλινές ευκαιρίες που  δεν πρέπει να χάσετε :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *